Connect with us

Hír

Pass rusherért cserélt a Cowboys a Packersszel

Mélyíteni szerette volna edge rusher felhozatalát a Cowboys, amihez a Packerst nézték ki partnerül. Azok után, hogy megélte a Sajtfejűek keretszűkítését, alig 24 órával később elcserélték a fiatal Jayrone Elliottot NFC-s riválisuknak.

 

 

A Cowboys egy 2018-as 7. körös kondicionális picket postázott Green Baybe a fiatal passzsiettetőért, aki 2014 óta profi. Draftolatlanként került a wisconsini csapathoz, és eddig minden évben sikerült az 53-as keretbe férkőznie, 3 éves pályafutása során 4 sacket valamint 1-1 interceptiont és kierőszakolt fumble-t szerzett. A Packers megtartotta miután lejárt az újoncszerződése, de végül pár hónappal később már elcserélte őt. Mivel csak a depth chart végén tartózkodott, nem nagy veszteség.

 

A Cowboys nem csak ezzel zárta le a tegnapot, hiszen kisebb meglepetésre elküldték a DT Cedric Thorntont is. A 29 éves belső védőfalembert tavaly szerződtették a csoportrivális Eaglestől, miután lejárt a szerződése, ám a négy évre szóló szerződéséből csak az elsőt töltötte ki Amerika Csapatában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!