Connect with us

Hír

Pugh szerint nem Flowers felel mindenért

A New York Giants két csalódást keltő mérkőzésen van túl, ahol főleg az offense messze tudása alatt teljesített. A legtöbb savat természetesen a támadófal kapta, pedig ugyanúgy elő lehet venni bárkit a csapatból. Közülük is a már hagyományos Giants bűnbak Flowers kapta a legtöbb kritikát, pedig játékostársa Justin Pugh szerint ennek nem kéne így lennie.

 

 

Nehéz úgy megvédeni valakit, hogy három sacket szereznek róla, Pugh szerint azonban nem ő a kudarc egyetlen felelőse.

 

Az NFL-ben nagyon nehéz tackle-t játszani. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Ez egy nagyon-nagyon kemény munka. Ereck tudja, hogy nem a legjobban végezte a feladatát, de még csak 23 éves és mindent megtesz. Nagyon bánt így látni egy csapattársamat. Én próbáltam segíteni, de én sem játszottam jól. Nézzétek meg a videóimat. Öt ember van a falban és kisegíthettük volna. Játszhattunk volna jobban, futtathattuk volna a labdát jobban. Amikor valaki a támadófalról beszél, akkor öt emberről kell beszélnie és nem egyről.

 

Lassan az összes kritikus kezdi belátni, hogy az a döntés a Giants részéről, hogy nem invesztálnak idén se a támadófalban hibás döntésnek bizonyult. Hiába töltötték ugyanis fel jó skill játékosokkal a rostert, ha nincs idő a kezükbe juttatni a labdát, akkor hamvába holt ötlet az egész.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!