Connect with us

Hír

Romo elgondolkozott, hogy visszatérjen és a Jets játékosa legyen

Tony Romo visszavonulása után rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy a kiváló irányító még visszatérhet az NFL-be. Többen már a Broncos QB-jét látták benne, akadtak akik Houstonba remélték, de ő mindvégig kitartott álláspontja mellett, hogy végleg visszavonul. Most azonban egy interjúban érdekes kijelentést tett, miszerint majdnem visszatért, az egyik opciója pedig még talán ennél is érdekesebb, ugyanis a Jets neve is felmerült.

 

 

A CBS jelenlegi kommentátora elmondta, hogy voltak pillanatok amikor a visszatérésen gondolkodott és a Jets is a pakliban volt.

 

Sok csapaton gondolkoztam. Sok beszélgetésen is túlvagyok ebben a témában. Végül leszűkítettem a l listámat négy csapatra. Végül azonban volt ez az ajánlat a televíziótól és egyszerűen túl jó volt ahhoz, hogy nemet mondjak rá.

 

Ezek szerint nem volt olyan egyszerű a döntés Romo számára, de végül az mellett a megoldás mellett döntött, amit családja és saját maga számára is a legjobbnak érzett. A Jets kapcsán csak pár szót mondott.

 

Meggondoltam a dolgot velük kapcsolatban is. Nem mondom, hogy a végső négyes listámban benne voltak, de gondolkoztam rajtuk is.

 

Ebből a nyilatkozatból nekem az jön le, hogy valószínűbb, mint nem, hogy Romo ha visszatér, akkor sem a Jets a végső megálló, de a puszta gondolat, hogy egyáltalán felvetődött a Jets neve hátborzongató számomra. Gondolom ezzel sok Dallas szurkoló is így van.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!