Connect with us

Hír

Su’a Cravens visszavonulna, de a Redskins egyelőre lebeszélte erről

Mindössze második szezonját kezdené meg a fővárosi csapatban a linebacker/safety hybrid Su’a Cravens, de máris a visszavonulás gondolata lebeg a szemei előtt. Nyilván nem mindennapi körülmények kellenek ahhoz, hogy egy másodéves játékos idáig jusson, Cravens sem azért tenné meg, mert ilyen kedve van.

 

 

A fiatal védő ugyanis amióta a ligában van, folyamatosan kisebb-nagyobb sérülésekkel szenved. Már a USC-n is előfordult, hogy egy-egy nagyobb ütés vagy sérülés után pár napra az edzéseket sem látogatta, és senki nem tudott róla semmit, ezt eljátszotta az előző szezon végén is. Állítólag már akkor elgondolkodott a visszavonuláson, és ez később tovább erősödött benne, hiszen jelenleg is térdsérüléssel bajlódik. Csapattársát, D.J. Swearingert sokkolta Cravens döntése.

 

Szomorú és sokkoló, hogy valaki ennyire fiatalon ilyen lépésre szánná el magát, hiszen egy tehetséges játékosról beszélünk, de ha így érez, akkor ezt tiszteletben kell tartani. Okos srác, valószínűleg tisztában van a saját tűrőképességével, és idővel meghozza majd a végleges döntést. Tudja jól, hogy a családja és barátai mellett a teljes csapat is támogatja őt, akárhogy is dönt. Én szerencsére nem vagyok hasonló cipőben mint ő, így nem tudom min mehet keresztül, de remélem visszatér közénk.

 

A Redskins a non-football exempt listára tette, vagyis minimum egy hónapot nélkülözniük kell. Bruce Allen tulajdonos egyelőre meggyőzte arról, hogy gondolja még ezt át, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!