Connect with us

Hír

Tampa készen áll, ott rendezik meg a Bucs Bears elleni meccsét

A floridai csapatok körül hatalmas kérdőjel van a hazai pályájukat illetően, köszönhetően annak, hogy az Irma hurrikán vasárnap és hétfőn végigsöpört az egész államban. A Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers meccset nem is rendezték meg emiatt az első fordulóból, ám a második játékhéten Tampában már biztosan lesz meccs.

 

 

Az NFL és a Buccaneers hivatalosan is bejelentette, hogy a tervek szerint megrendezésre kerülhet a Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears találkozó Floridában, hiszen a Raymond James Stadium és környéke játékra kész állapotban van. A tegnapi nap folyamán még kételkedtek benne, de a felmérések zöld utat adtak a mérkőzés tampai megrendezésére. Brian Ford nyilatkozott a Bucs vezetőségéből arról, hogy ez mekkora inspirációt adhat a játékosoknak és szurkolóknak egyaránt a hazai debütálás.

 

Fáradhatatlanul dolgoztunk azon a tampai hatóságokkal és az NFL-lel egyaránt, hogy sikerüljön a Raymond James Stadiumban megrendezni az első hazai találkozónkat a Bears ellen, és szerencsére nem kell megváltoztatnunk az eredeti kiírást. Tampa, és egész Florida állam nagyon nehéz napokon van túl, éppen ezért szerettük volna, ha legalább ebben örömüket lelnék az itteni emberek. A játékosoknak is sokat jelent, hogy nem kell átszervezni a találkozó helyszínét, és mindent bele fognak adni, hogy a Bucs szurkolóknak legyen okuk az örömre a mérkőzés végén.

 

A Bucs ideiglenesen a Panthers létesítményét használhatta a felkészülésre, amíg nem rendeződtek az ottani viszonyok, a tulajdonos Glazer család saját gépeivel juttatta a teljes stábot Charlotte-ba. Szépen lassan helyre áll a rend, és a reptereket is megnyitják, ami döntő tényező volt a meccs megrendezését illetően. Ami a többi floridai csapatot illeti, Miamiban sem szenvedett károsodást a Hard Rock Stadium és környéke, de egy jó darabig nem is tér oda vissza a Dolphins a két idegenbeli, majd londoni meccse miatt, Jacksonville-ben viszont hatalmas áradás van, ami nehezíti a Titans elleni csoportrangadó megrendezését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!