Connect with us

Hír

Woodhead 4-6 hétre kiesett

A Baltimore Ravens running backje, Danny Woodhead az utóbbi négy szezonjából az idei a harmadik, melyben huzamosabb időt kényszerül kihagyni.

 

 

Woodhead a vasárnapi Cincinnati Bengals elleni mérkőzés első negyedében szenvedett térdín sérülést, a pályára pedig már nem is tért vissza aznap. A jelek szerint pedig egyhamar nem is fog visszatérni.

Ian Rapoport információi szerint Woodheadre 4-6 hét kihagyás vár. Tavaly ACL szakadás miatt kellett 14 mérkőzést kihagynia, 2014-ben pedig 13-at szárkapocscsont törés miatt.

A pályán töltött rövid idő alapján elmondhatjuk, hogy Woodheadnek bizony komoly szerep hárult volna a támadójátékban, hiszen három elkapást mutatott már be addigra, mire el kellett hagynia a pályát. Ezt követően egy nagyon old school játékra álltak át Terrance Westtel és Buck Allennel a backfielden és a jövőben is minden bizonnyal ők viszik majd a Ravens futójátékát. Ha pedig mélyíteni kívánják a running back sort, akkor a practice squadból Jeremy Langford vagy Alex Collins kerülhet képbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!