Connect with us

Hír

A Bengals szinte szárnyal az OC-csere óta

A Cincinnati Bengals pocsékul kezdte a 2017-es szezont, ami nem maradt vezéráldozatok nélkül. Két forduló után menesztették az addigi támadókoordinátort, Ken Zampeset, ez pedig az offense legnagyobb sztárja szerint hatásos cselekedet volt.

 

 

Miután a második meccs után sem szerzett TD-t a támadósor, és mindössze 9 pontot voltak képesek felrakni a táblára, OC-cserét eszközöltek, azóta pedig mintha szárnyakat kapott volna az offense. Azóta 55 pontot tettek fel a táblára, megszorongatták a Packerst a Lambeau Fielden, illetve szétverték a Brownst, amivel az első győzelem is meglett a szezonban. A.J. Green szerint a hirtelen jött kissé drasztikus lépés miatt sokan összekapták magukat.

 

Úgy gondolom ez mindenkit észhez térített a csapatban. Tisztában voltunk vele, hogy javítanunk kell, de egy ilyen erős lépés kellett ahhoz, hogy mindenki felfogja, milyen komoly itt a tét. Számomra nem feltétel, hogy ki hívja a playeket, mert az az edzők dolga, a játékosoké meg az, hogy amit hívnak, azt tökéletesen végrehajtsák, de ehhez egységként kell működni a pályán.

 

Bár diplomatikusan nem beszélt az OC cseréről, azért az ő számait is alaposan megdobta a változás. Mind a Packers, mind a Browns ellen felpakolt 1-1 TD-t, összesen pedig 174 yardot szerzett elkapásokból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!