Connect with us

Hír

A Browns holnap dönt melyik irányítója kezd a héten

Lassan már egy önálló topicot kaphatna minden héten, hogy a Browns döntését várjuk, hogy éppen melyik irányítóját áldozza fel a héten a megszégyenülés oltárán és rakja rá a teljes felelősséget. Kizer első pillantásra szépen kezdte az évet, de tulajdonképpen ő sem volt biztatóbb, mint bármelyik Browns QB az utóbbi 10 évben. Jutalma meg is lett, múlt héten már Hogan hátán járhatott örömtáncot a Texans.

 

 

A bevezető szövegezéséből könnyen kitalálható, hogy mennyire nyújthatott jó teljesítményt Hogan, na meg abból is, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ő fog kezdeni a héten. Ez egyáltalán nem meglepő, mert teljesítménye messze alulmúlta Kizer produkcióját, ami véletlenül sem a rookie irányítót dicséri. Most mindketten a szamárpadban várhatják, hogy esetleg kapnak-e még egy esélyt vagy végre Kessler kerül a kezdőbe.

 

Azt nem mondanám, hogy Kessler teljesen megérdemelten kerülhet a kezdőbe, mert már jó néhányszor befürdött ő is, de produkciója nem volt olyan gyászos, mint a másik két irányítóé. A probléma az, hogy az egész csapat gyökerestől nem kész még egy NFL mérkőzésre, így nem várató senkitől kimagasló teljesítmény. Az azonban elvárható lenne, hogy egy jól összerakott gameplan segítségével meccsben legyenek egy darabig. Az edzők részéről egy szépen kidolgozott stratégia kell, az irányítók részéről pedig egy minimális hibára törekvő játék. Ha a félidőben már nem 20-as alázzák őket, az már megsüvegelendő teljesítmény.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!