Connect with us

Hír

A Buccaneers rúgó posztja el van átkozva

Nem elég, hogy tavaly a második körös Roberto Aguayot kellett nézniük a Buccaneers szurkolóinak, ahogy sorra hagyja ki a mezőnygólokat és extra pontokat, most Nick Folk okoz hatalmas fejfájást a számukra. Folk múlt vasárnap még megtarthatta állását, amikor az utolsó másodpercekben berúgott egy mezőnygólt, de előtte már rezgett a léc két kihagyott mezőnygól és egy elrontott extra pont miatt.

 

Az éjjeli, Patriots elleni teljesítménye után viszont szinte biztosan szedheti a sátorfáját, ugyanis rajta ment el a meccs. Az öt pontos vereség során kihagyott három mezőnygólt és nyilván máshogy alakul a meccs, ha ezeket berúgja, de ha biztos lábú rúgója lenne a Bucsnak, akkor nagy valószínűséggel behúzzák a meccset, hiszen a 3 kihagyott rúgás mellett a végén is lehetőségük lett volna egy hárompontosra, ha nem ötpontos hátrányban vannak.

 

 

Persze a félidő végén kihagyott 56 yardos teljesen megbocsátható bűn, de 49-ről és 31-ről is simán mellérúgta a bogyót. A Buccaneers főedzője, Dirk Koetter így válaszolt arra a kérdésre, hogy vajon jövő héten is Folk lesz-e a csapat rúgója:

 

Beszélni fogunk erről. Jasonnel [Jason Licht, general manager] volt egy gyors megbeszélésünk a meccs után. A közeljövőben döntünk erről, de nem akarunk elhamarkodottan dönteni.

 

Tehát nem, nem Nick Folk lesz a csapat rúgója a jövő héten.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!