Connect with us

Hír

A Bucs kipróbál pár új rúgót

A Tampa Bay Patriots elleni mérkőzése gyakorlatilag teljesen a rúgó, Nick Folk teljesítményén ment el. Háromból nulla mezőnygólt tudott értékesíteni, pedig ha csak egyet belő ezek közül, akkor az utolsó playen lehetett volna rúgni a mérkőzésért a Tampának, egy utolsó Winston-dobás helyett. Bár Folknak még van állása, ez gyorsan megváltozhat, hétfőn több rúgót is fogad próbajátékra a csapat.

Hétfőn érkezik a Buccaneershez a volt Chargers rúgó, Josh Lambo, a Dolphins egykori játékosa Andrew Franks, és a több csapatot is megjárt Mike Nugent is. Egyikük sem tekinthető kiváló rúgónak, de amit Folk eddig tett a szezon során (11-ből mindössze 6 jó mezőnygól), az bármelyiküknek menne. Folk állása tehát azon múlik, hogy meggyőzi-e valamelyik játékos a vezetőséget eléggé ahhoz, hogy Folk-ot lecseréljék rá.

A Bucs szenvedése a rúgókkal akkor kezdődött igazán, amikor tavaly a második körben(!) elhozták a drafton Roberto Aguayot, aki katasztrofálisan játszott idén pedig a versenyeztetéshez hozott Folk simán kijátszotta. Vajon mennyire lehetett rossz Aguayo, ha még Folkot is jobbnak ítélték nála?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!