Connect with us

Hír

Aaron Rodgers sérülése beindította a pillangóhatást

A futball egy üzlet. Bizonyára sokan találkoztatok már ezzel a mondással, és akármennyire is nem akarunk egyetérteni vele, így van. Ez egyszerűen bemutatható most a Green Bay Packers esetében, akik nem csak a szezont, de rengeteg pénzt buktak Rodgers sérülésével.

 

 

A klasszis irányító vasárnap szenvedett kulcscsonttörést, a műtét és az azzal járó rehabilitációs idő miatt számára 99%, hogy ennyi volt a 2017-es szezon – 1%-ot azért meghagynék, mert idén nem egy csodafelépülést láttunk már. Azt hiszem nem kell prezentálni, hogy ez a Packersnek mekkora veszteség a pályán, hiszen nem egyszer egymaga hozta a győzelmeket csapatának, és nélküle már nem néz ki olyan félelmetesnek ez az offense. Ám ha azt hisszük, hogy csak a pályán érte veszteség a Packerst, akkor hatalmasat tévedünk – mert ez pénzügyileg az ellenfelekre is hatással van!

 

A Brett Hundley vezette Packers ugyanis közel sem azt a közönségcsalogató csapat benyomását kelti mint az ereje teljében lévő Packers, ami a jegyárakon is meglátszik. A Saints elleni vasárnapi meccsre ugyanis 50%-os(!) kedvezmény van, vagyis féláron lehet megtekinteni a bye week előtti utolsó találkozót a Lambeau Fielden – már ha kapsz jegyet. Azonban a Packers idegenbeli meccseire is jegyárcsökkenés várható, ahogy a szállodatulajdonosok is aggódnak az eleső bevételek miatt, hiszen jóval kevesebb szurkoló várható így akár Green Baybe, akár oda, ahová a Packers látogat. Egy Green Bay-i szállodatulajdonos nagyjából 15-20%-nyi bevételkieséssel számol, a jegynepperek pedig fogják a fejüket, amiét nem adták el előbb a jegyeiket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!