Connect with us

Hír

Adrian Peterson a hét játékosai között

Kiosztotta az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket, és többek között bekerült az egy hete még kiégettnek vélt Adrian Peterson is.

 

AFC

A Hét Támadója: Le’Veon Bell, RB, Steelers. Bell 179 yardot és egy TD-t szerzett az eddig veretlen Chiefs elleni győztes találkozó során. Bellnek ez a harmadik ilyen címe karrierje során, ami Jerome Bettisszel holtversenyben a legtöbb a Steelers futói között.

A Hét Védője: Jonathan Joseph, CB, Texans. Két interceptiont szerzett a Browns ellen, ebből egyet visszahordott TD-re 82 yardon keresztül. Ő lett a harmadik Texans defensive back, aki megnyerte ezt a címet (Aaron Glenn 2002, Glover Quin 2010).

A Hét Special Teamere: Ryan Succop, K, Titans. Öt mezőnygólt értékesített a Colts elleni győzelem alkalmával. Ő a második Titans rúgó, aki egy szezonon belül megnyerte a Hét- és a Hónap játékosa díjat is (Rob Bironas 2007).

 

NFC

A Hét Támadója: Adrian Peterson, RB, Cardinals. Peterson 134 yardot és 2 TD-t szerzett első cardinalsos mérkőzésén. A kiváló futónak ez a nyolcadik Hét Támadója címe, csupán három futónak van több evör: Barry Sanders (11), LaDainian Tomlinson (11), Emmit Smith (10).

A Hét Védője: Cameron Jordan, DE, Saints. Négy tackle-t, két sacket és egy pick-sixet szerzett a Lions elleni győzelem alkalmával. Ő az első Saints védő, aki megnyerte ezt a díjat 2005 óta.

A Hét Special Teamere: Pharoh Cooper, KR, Rams. Egy 103 yardos kickoff-return TD-vel nyitotta meg a Jaguars elleni találkozót. Cooper a harmadik Rams kick returner, aki megnyerte ezt a díjat (Tony Horne 1999, Benny Cunningham 2015).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!