About the author

51 Comments

 1. 1

  Homoki Szabó Tibor

  Amúgy se értek a focihoz, miért érteném pont ezt.

 2. 3

  polo62

  win now, és ehhez kell a védelem erősítése, amire jó lehet ez a 2. körös pick.

 3. 4

  realface

  A mi részünkről (49ers) két olyan irányító volt aki mögé mindenki egységesen felsorakozott: Garoppolo és Cousins. Tehát úgy voltunk vele, hogy vagy ez vagy az legyen a csapat élén és lehetőleg ne egy elsőkörös QB-t draftoljunk. Én kimondottan örülök, hogy végűl Jimmy Garoppolo lett a befutó…

 4. 5

  Attila

  Mivaaaan

 5. 6

  Norbert Lengyel

  Igazából logikus a trade. Garoppolo szerződése kifut, kiütni a nyeregből Brady-t lehetetlen, viszont játszani szeretne és igazából még jó ellenértéket is kapott érte Pats. Én mondjuk kicsit sajnálom, hogy elmegy, mert amikor be kellett állni, akkor szinte hiba nélkül játszott, TB után ő lehetett volna a kezdő, csak hát azt meg ki tudja hány év még. Most már csak linebacker fronton kéne kezdeni valami, mert ott siralmasan állunk.
  És talán most már a 49ers is talál pár W-t, én drukkolok nekik, nem jó nyeretlen csapatot látni a ligában.

 6. 7

  jimboy

  ez hol jó ellenérték?

 7. 8

  Csabesz20

  Egy 2. körös irányítóért, aki igazából még nem mutatott semmi komolyat. Legkésőbb év végén elment volna, mert annál a pénznél, amit valahol úgyis megkap, Bostonban csak kevesebbet kapott volna, ráadásul valószínűleg még jövőre is padozna. A Pats kivette belőle a maximális ellenértéket, mivel első kört biztos nem kaptak volna érte.

 8. 9

  combat

  Szerintem is korrekt ellenérték. A Pats nem tudta volna megtartani, így meg egy második kör eleji picket kaptak érte. Nyílván lehetne ez magasabb, de a lejáró szerződés miatt nem hiszem hogy többet ki lehetett volna csikarni belőlük.

 9. 10

  Vicgeordie

  Ráadásul ez egy quasi első kör, mivel a 9ers szinte biztosan a top5-ben fog húzni.

  Azt olvastam amúgy, hogy a pénzben még csak-csak zöldágra tudtak volna vergődni a Patsel is, de JimmyG játszani akar és erre Foxboroughban még 1-2 évig biztos nem lett volna semmi esélye…

 10. 11

  Sestertius

  már ha a 9ers részéről kérded, akkor én sem értem.. szerintem rohadtul nem ért 2. kört :)
  nincs szerződése, nem mutatott még semmit..
  szerintem iszonyat sokat adtak érte.. ha idén húztak volna TOP5 ben egy Qb-t akkor 5 évig van egy olcsó magas potenciálú Qb.. így meg……

 11. 12

  Sestertius

  én a helyedben nem örülnék ennyire :)
  ha a Ravenst nézném, akkor 1000x inkább egy TOP5 ös Qb 5 évig, mint egy 2. körös, még semmit sem mutatott Qb szerződés nélkül
  pl mi van akkor, ha szezon végén máshova ír alá? :)

 12. 13

  katonadani

  Garoppolo>bármelyik idei QB prospect (jelenleg). A 9ersnek meg annyi pénze van, hogy el sem tudja költeni a köv 5 évben, szal ez náluk nem probléma. És így nem első kört hanem másodikat kellett rááldozni csak, ami nem mindegy, elsőben jöhet valami állat. Vagy amúgy trade, mert nekik nem kell QB, másnak meg igen.

  9ers nálam nyertes. De jön is egy winners-losers cikk dél körül (remélhetőleg addig megleszek vele, csak dolgozni is kell :D )

 13. 14

  Sestertius

  ezt így önmagában még értem is (gyakorlatilag felszabadítottak egy elő kört – mondjuk akkor idén miért adtak 3. at Beathard ért..).. de nekem az egész a Broki ügyletre hajaz.. 2. körös Qb aki értelmezhető dolgokat csinált egy amúgy SB győztes csapatban.. erre vigyük haza és vágjunk hozzá egy valag pénzt..
  nekem az a becsípődésem, hogy a legjobb Qb-kat kiviszik első körben (amit csináltam mini kutatást az alapján meg pláne).. ha jól emlékszem egyedük Wilson volt aki 2. körös és tényleg elit Qb (Kaep-et nem veszem ide)
  A Qb class-t (nyilván mivel a legnagyobb üzleti befektetést) baromi jól monitorozzák, és a legmagasabb plafonnal rendelkező játékosok ki fognak menni itt.. Garoppolo nem véletlenül ment ki a 2. körben (ráadásul ott is a végén gondolom)
  ergo nulla szerződésű játékosért (aki nem vitt még a hátán csapatot) odaadtak egy 2. kör elejét.. .. Rodgers 24. pick volt például, onnan nincs messze a 2/1 – ez persze csak fikció
  a gondolatom lényege az, hogy a 9ers nem win now csapat, hanem építkezik.. és mint ilyenhez nem értem, hogy miért nem egy magas plafonú potenciális franchise Qb-t visznek..
  ha megfordítom az érvelésed, akkor ezzel a második körrel inkább hozhattak volna egy Wr-t a jövőbeli Qb-nak :)

 14. 15

  katonadani

  most van 7-8 meccsük megnézni, hogy van-e benne potenciál. Ha nagyon nincs, enm adnak nagy szerződést neki (ilyen úgysem lesz, mert annyira szar nem lesz :D )

 15. 16

  katonadani

  a 9ers így előrehozta kb 1,5 évvel a rebuildet, Garoppolo készebb és hasonló potenciálú lehet, mint az újoncok.

  Drafton ideális esetben hátracserélnek kb 3 hellyel is kiviszik Barkley-t.

 16. 17

  Boci

  a poén az, hogy állítólag a cleveland többet adott volna érte még a draft előtt… szegény kicsi browns

 17. 19

  Sestertius

  25 ért? :) mondjuk ahogy mondtad, sapka van bőven… az első évben tuti nem adnék neki csak tag-et

 18. 20

  katonadani

  amúgy meg 18-20at kapna, nem akkora különbség és belefér. De lehet meg tudnak egyezni, Shanahannek biztos örül Jimmy is

 19. 21

  Sestertius

  de akkor is egy 2/1 vagy 2/2 az ára ennek a próbálkozásnak (4 évnyi olcsósággal együtt) (arról nem is beszélve h ezzel a cserével még a potenciális 1/1 esélyeiken is rontottak :) )

 20. 22

  Sestertius

  ezt miből gondolod? második kör vége, nekem ez nem azt jelenti, hogy egy 1/1 el hasonló a potenciálja
  az, hogy készebb, azzal nyilván nehéz vitatkozni (bár ha jól tudom a pats elég egyedi sémát futtat)

 21. 23

  katonadani

  potenciál volt benne draftolásakor is, meg az egy jó class volt, nem volt felnyomva egy gyengébb QB, mert volt előtte pár jó(nak gondolt).
  A Patsben pedig fejlődött (kellett neki, ez az élet rendje). De igen, a plafon lehet nem olyan magas, a padló viszont sokkal magasabb, mint bármelyik idei újoncnál.

 22. 24

  makosteszta

  Igazából minden oldalról jó döntésnek tűnik. A Pats se csinált hülyeséget, pihenő hét előtt vannak, kukáznak majd maguknak egy back up-ot (valszeg Hoyer).

  Én viszont szkeptikus vagyok Garoppolo-val. Cassell, Mallett, Hoyer, … most ehhez a névsorhoz csatlakozik. A New England-nél nagyszerűen alakítják ki/át a rendszert, hogy abban az adott QB 100% fölött tudjon teljesíteni, és mindig jobb képességűnek tűnik az irányító, mint amire egy gyengébben edzett csapatban képes lenne. Könnyen lehet ebből Osweiler 2.0, csak pénz mellett még egy 2. körös draftpick-be is került. (Mondjuk ha úgy nézzük Osweiler-re is elment egy 2. körös pick :D).

 23. 25

  Sestertius

  ezzel így egyetértek.
  az meg, hogy ez megér e egy 2. kör elejét (szerződés nélkül) vagy nem, meg már hitéleti kérdés :)

  viszont a Beathard 3. kör értelmetlensége akkor még mindig lóg a levegőben :D

 24. 26

  Vicgeordie

  A pletykák szerint amúgy DL-re akarják áldozni ezt a második kört. Szerintetek ki lehet az a DL, aki mozdítható és tényleg megér egy ekkora (igen magas) ellenértéket?

 25. 27

  katonadani

  ezt én is olvastam és elkezdtem gondolkodni, de nem jutott eszembe annyira senki. Meg úgyis meglepnek majd este :D

 26. 28

  polo62

  valahol olyat is láttam, hogy a 2. kör mellé mehet Butler is és robban a bomba

 27. 29

  Debreceni József

  Mi van?! Ezt most hogy vállalta be Bill bácsi???? Mi van ha Brady kiesik a következő meccsen mert mondjuk Miller eltöri kezét-lábát egy sack során? Megy a szezon a levesbe? És ha career-end injury? A Pats eltűnik a süllyesztőben? Atyaég…

 28. 30

  Walter Mitty

  csak egy logikus válasz van: nem ért hozzá… ;)

 29. 31

  Debreceni József

  Eszem-f@szom megáll…Ez szerintem most felelőtlenség volt, még úgy is hogy Jimmy valszeg év végén távozott volna.

 30. 32

  Rpi

  Örül? Szegény szerencsétlen.?

 31. 33

  Jarred

  Belichicknek nincs szíve. Bradyt kellett volna San Fransiscoba küldeni. A 49ers volt a gyerekkori kedvenc csapata, Montana és Young voltak a példaképei, és gyerekkori álma volt, hogy ő is Super Bowl győzelemre vezesse a 49erst. Végre lehetősége lett volna beteljesíteni a gyerekkori álmát, erre nem mást küldenek helyette? Megint lemaradt erről. Brady most dühös. Nagyon dühös.

 32. 35

  GzsakSam

  Jimmy év végén ingyen ment volna. Most megy egy második körért.
  Ha TB kiesik, Jimmy-vel pont úgy vége a szezonnak, mint mondjuk Hoyer-rel, csak nincs a Pats-nek egy plusz második köre.
  Estig még várok a következőkre:
  -Butler megy
  -Lewis, White duó egyik tagja megy
  – DLine-ba és a LB sorba valaki jön
  – nem lennék meglepve, ha a pickért is jönne valaki, tán az O-falba. (bár a két utolsó meccsen már nem voltak olyan ergyák, mint a szezon elején)

 33. 36

  katonadani

  ingyen=harmadik körért komp pick miatt

  Meg valószínűleg tag+trade lett volna egy másodikért

 34. 37

  Debreceni József

  Kizárt dolognak tartom hogy Hoyer tudna egy Garoppolo szintet hozni. Jimmy legalább ismeri a playbook-ot.

 35. 38

  GzsakSam

  Szerintem, ha nem Brady a QB, mindegy ki áll az O-fal mögé. A csoportot (talán) Hoyer-rel is behúznánk, de a PO-ban Galopp-pal sem mennénk sokra.

 36. 39

  GzsakSam

  A tag+trade akkor jó, ha van potenciális trade partner.
  Ha a “nyakukon marad” Garoppolo, akkor van a két -egyenként-húszmillás QB, aztán sokáig szünet. A FA-piac gyakorlatilag be is csukódott a Pats-nek.

 37. 40

  Debreceni József

  Ha így lenne már rég túladtak volna rajta IMHO. Kineveltek egy korrekt backup qb-t, jövőbeli franchise irányítót, erre túladtak rajta. Ha nem ő a jövője a franchise nak, akkor minek volt ez az egész? Ha ő lett volna, minek adnak túl rajta? Brady után kicsoda? Hoyer? Naneee. Jövőre a drafton feltradelnek? Kiért? Miért? Senki sincs aki Jimmy szintjét megütné.

 38. 41

  GzsakSam

  A Pats-nél nyilván látták benne a lehetséges utódot, csak közbejött néhány apróság:
  – Brady-n -egyelőre- nem látszik a kor
  – Galopp inkább játszana, kispadkoptatás helyett (ha nem üt be a szar, a Pats qb-ja jövőre is Brady mezét hordja)
  – lejár Jimmy szerződése, ha megtartják, az sokba kerülne. Ha még lenne hátra min. egy év, nem lett volna trade sem.

 39. 42

  rowi

  Tétel: BB sosem csinál hüyeséget, legfeljebb nem értjük.
  (Bár az idei év eddig véleményes.)

 40. 43

  katonadani

  ezt loptam is a winner-losers cikkbe ;)

 41. 44

  Jarred

  Nyugodtan.
  Bár ilyen alapon Brady inkább a legnagyobb vesztese a trade-nek.

 42. 45

  Bodzás Dániel

  Egyebkent en arra jutottam,sajnos,aminek en nem orulnek,hogy D-Law megy a Dallasbol es 2kor + Butler mert nincs CB es ev vegen lejar a szezon vegen,de ezzel egyutt nemhiszem h jol jarna a ‘Boys….Es enis remelem h nem jon ossze!!

 43. 46

  touchdown29

  Ez lett volna a kérdésem, hogy akkor vajon kit választhatnak?

  Én nagyon szeretném a Ravens-ben látni Barkley-t, de ahhoz elég magasan kéne végezni, bár ez még nem lehetetlen. Így viszont van egy csapat, akinek nem kell QB és kedvére húzhat. Mondjuk egy korszakos tehetséget, mint Barkley-t… Persze más is elviheti, de amikor meghallottam ezt a hírt egyből az jutott eszembe, hogy ez miként befolyásolja Barkley jövőjét. Abban lehet esetleg bízni, hogy a 49ers trade-el valakiért, mint ahogy azt tette tavaly.

  A 49-ersben egyébként milyen hiányposztok vannak? Barkley tehetségén kívül (nem mintha az nem lenne elég) szól még valami az esetleges draftolása mellett valami? Pl. Shananan rendszerébe kell-e meghatározó futó stb, vagy a futójáték nem annyira meghatározó stb.

 44. 47

  katonadani

  jó lenne ő óda nagyon, szerintem Hyde szénája kifelé áll ráadásul.
  Támadófal, elkapók, secondary, elég sok hiányposzt van a 9ersnél, szal lehet bőven válogatni

 45. 48

  combat

  Na rátapintottál a lényegre.
  Dühös TB = Pats SB győzelem.
  BB szereti a dühös TB-t.
  BB nagyon, nagyon, nagyon szereti a dühös TB-t! :D

 46. 49

  Arnold Patsenegger

  Ohhh ha a helyetekben lennék nem QB-t hanem orvost draftolnék :D :D

 47. 50

  Jarred

  Pontosan. Az utóbbi 3 meccs után rá is fért Bradyre ez a tűz. És mivel Goodel ezúttal nem volt hajlandó megtenni azt a szívességet, hogy feldühítse, így Belichicknek kellett lépnie.

 48. 51

  Sestertius

  ez sírva de megér egy upvote-ot :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team