Connect with us

Hír

BREAKING: Martellus Bennett vissza akar vonulni a szezon végén!

Váratlan hírre ébredhettünk ma reggel, hiszen Martellus Bennett, a Packers tight endje egy nyilatkozatában elmondta, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó szezonja a profi ligában, és a szezon végén visszavonul.

 

 

Bennett az idei free agency során írt alá Green Baybe egy 3 éves szerződés keretein belül, de mindössze egy szezon után nem hogy távozna, hanem egyenesen vissza is vonulna. Bennettet sok atrocitás érte amikor a testvérét a földre vitték a rendőrök az augusztusi McGregor – Mayweather gálameccset követően, a nyilatkozatai alapján az ehhez hasonló sérelmek vezethettek oda, hogy meghozza ezt a döntését.

 

A bye weekünknek hála rengeteget tudtam a családommal beszélni egy komoly döntésemről, és arra jutottam, hogy a szezon végén nagy valószínűséggel visszavonulok. Az utolsó nyolc meccsemet azoknak ajánlom, akik az egész karrierem során támogattak, és segítettek azzá a játékossá válni, aki most vagyok. Értük fogok harcolni a szezon hátralévő részében, így szeretném megköszönni a megannyi támogatást.

– mondta Bennett.

 

Sokan szemrehányóan felhozzák neki, hogy a keddi trade deadline előtt mennyire okos egy ilyen bejelentést tenni, vagy netán pont azért tette, hogy egy conternder csapathoz cseréljék el Aaron Rodgers sérülését követően, de ezt ki-ki döntse el maga. Ami biztos, hogy ha Bennett visszavonul, akkor fizetnie kell, mert a 3 évre kapott $6,3 milliós aláírási bónuszából csak egy évet használt el, így $4,2 millióval tartozik a Packersnek. A 30 éves tight end a “nagy valószínűséggel” szavakat használva ugyan bebiztosított magának egy kiskaput ha meggondolná magát, úgyhogy még várjuk ki a történet végét. Na meg egy komolyabb indoklást…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!