Connect with us

Hír

Brown: A Bills defense egyszerűbb McDermott alatt

A Buffalo Bills általános megdöbbenésre vezeti az AFC Eastet és olyan nagyvadakat terített le, mint a Broncos vagy a Falcons. Ilyen jó szereplésre senki nem számított tőlük, mert az emberállomány jelentősen gyengült az offseason alatt, de Sean McDermott kezdi bebizonyítani, hogy mekkora védőguru is ő valójában.

 

 

Sikerességét elsősorban annak köszönheti, hogy minden játékosnak megtalálta a megfelelő posztot és olyan sémákat futtat velük, amelyben a legjobban tudnak érvényesülni. Ez természetesen a játékosoknak is tetszik, mert végre jól érzik magukat a pályán és ennek meg van az eredménye is. Preston Brown szerint például az egyszerűségben rejlik az erő.

 

Nem akarjuk összehasonlítani a védelmet a múlt évivel, de tudjuk, hogy ez sokkal egyszerűbb. Ezt könnyen észre lehet venni. A srácok jól érzik magukat a pályán. A 4-3 visszatérésével végre megint ott vagyunk, ahol az újonc évemben. A játékosok jól érzik magukat és lendületesen tudnak játszani.

 

Néha pont az a kulcs, hogy ne bonyolítsuk túl a dolgokat. Keressük meg játékosaink számára a legkönnyebb megoldást és ők majd a pályán hálálják meg. Rex Ryan ezt rontotta el. Egyre csak bonyolította a játékot, mire végül oda nem ért, hogy már ő maga sem látta át.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!