Connect with us

Hír

Cutler nem lesz padoztatva

Nem úgy alakul a szezon a Miami Dolphins háza táján, ahogy azt remélték. Sorozatos balszerencséket igyekeznek leküzdeni, ami papíron jó ötletnek tűnt, a kivitelezésbe azonban hiba csúszott. Ilyen Jay Cutler szerződtetése is, aki annak ellenére, hogy borzasztóan játszik, nem lesz lecserélve.

 

 

Ryan Tannehill sérülése derült égből villámcsapásként érte Adam Gase terveit, amire azonnali megoldást kellett találniuk. A kalapból Jay Cutlert rángatták elő a fülénél fogva, hiszen Gase alatt remek szezon produkált a Bearsben, ráadásul ott volt majdnem a teljes preseason ahhoz, hogy összeszokjon a csapattársaival és betanulja a playbookot. Viszont talán nem véletlenül vonult vissza tavasszal, szemmel láthatóan már nem érzi jól magát a pályán, és ez a számain is meglátszik.

 

Már most majdnem annyi passza van 4 meccset követően mint tavaly a Bearsben, ahol 5 meccsen sikerült hasonló számot produkálnia, viszont a yard/passzátlaga több mint egy yarddal elmarad az eddigi legrosszabb mutatójától (5,4 vs 6,6), illetve a 3-3 TD-INT mutató sem veretes. A támadósor is döcög, pedig a skillplayerek közül senki nem sérült le, és ami még fontosabb, a győzelmek sem úgy sorakoznak ahogy tavaly, bár a 2016-os szezont is hasonlóan kezdték, és rájátszás lett a vége. Hogy éppen ezért vagy sem, de a Dolphinsnál nem tervezik Cutler lecserélését, annak ellenére, hogy kifütyülték, valamint a “We Want Moore” kántálást hallhatta a lelátóról.

 

Tavaly ugyanezt megkapta Ryan is, nem kerítek ennek különösebb jelentőséget. Még mindig nem közönségszavazás alapján döntjük el ki lesz az irányítónk, hanem én döntöm el, márpedig Jay-t nem tervezzük lecserélni.

– mondta Gase.

 

Jay Cutler pedig a szurkolói bekiabálásokra csak annyit reagált, hogy

Hallottam valamit, de nem értettem mit kiabálnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!