Connect with us

Hír

Délelőtti sérülésjelentés

Újabb kimaradó, illetve felépülő nevekkel bővülhetett a tegnapi lista, ám sok játékosnak a meccsek előtt derül ki a sorsa.

 

 

Dolphins @ Falcons

  • DeVante Parker immár hivatalos, hogy nem lép pályára, Jay Cutler fegyverarzenálja tehát fontos láncszemmel lett kevesebb.
  • A Falcons számára viszont jó hír, hogy a rúgó Matt Bryant tudja vállalni a játékot hátsérülését követően, így nem lesz szükség a gyakorlócsapatból biztosítékként felhozott Mike Meyerre.

Bears @ Ravens

  • Jeremy Maclin állapota továbbra is kérdéses vállsérülés miatt. A Chiefstől igazolt elkapó egész héten limitált edzésmunkát végzett, és közvetlen a meccs előtt fog eldőlni, hogy beöltözhet-e a találkozóra.

Packers @ Vikings

  • Ty Montgomery játékra kész állapotban bordasérülését követően van a Packersnél, és a terveik szerint nem kell limitálni a snapszámait. Mivel Aaron Jones szintén nagyobb szerepre számíthat az eddigieknél a Cowboys elleni teljesítményét követően, kíváncsian várjuk, hogy milyen arányban fognak futni a Vikings bombajó védelme ellen.

Lions @ Saints

  • Drew Brees nagyon örül, hiszen idén először végre pályára léphet Terron Armstead, aki a klasszis irányító vakoldalát hivatott megvédeni. Zach Strief sérülése miatt így az újonc Ryan Ramczyk kerülhet a támadófal jobboldalára.
  • Bár Matthew Staffordnak fájdalmai vannak a múlt heti kézsérülését követően, vállalni fogja a játékot, ami a jövő heti bye week miatt nem meglepő. Az újonc Kenny Golladay, a preseason hőse viszont továbbra sem lesz bevethető.

Patriots @ Jets

  • Matt Forté veheti át a backfielden az uralmat a hazai csapatban, miután ő felépült, Bilal Powell pedig nem a sérülését követően. Az újonc Elijah McGuire lehet a backup ha a veterán futó elfárad.

Buccaneers @ Cardinals

  • Az utóbbi hetek sérülései után végre visszakaphat pár játékost a Buccaneers védelme. Lavonte David és T.J. Ward is zöld utat kapott a játékra, ahogy Robert Ayers is visszatér a defense-be. A támadósor pedig a guard Ali Marpetet kapja vissza.

Chargers @ Raiders

  • Ami eddig sejthető volt, immáron hivatalossá vált: a hátsérüléssel bajlódó, az idei draft első körében kiválasztott elkapó, Mike Williams debütálhat az NFL-ben.
  • A túloldalon is van örömhír, miszerint Derek Carr az első diagnózisokhoz képest csak egy hét pihenőre szorult, és ő irányít majd a Raidersben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!