Connect with us

Hír

Ebron: Úgy érzem, mentálisan a kukában vagyok

Eric Ebronnak nincs valami jó szezonja idén, és akkor még finoman fogalmaztunk. A korábbi első körös tight endnek pedig ideje lenne lassan virítania valamit, ha hosszú távú szerződést akar a Lionstól, és ezt ő maga is érzi.

 

 

A tavalyi elég jónak mondható éve után az idei egy katasztrófa számára. Mindössze 12 elkapása és 93 elkapott yardja van egy TD mellett, ez pedig 7,75-ös yardátlag elkapásonként, valamint három drop is összejött neki – vagyis a legrosszabb évét tapossa karrierje során. A 24 éves tight end számára lassan eljön a hosszú távú szerződés ideje, de azt ilyen performansszal nem fogja megkapni a Lionstól, a lehetséges fizetéséről nem is beszélve. Éppen ezért szeretne javítani a számain, amivel Matthew Staffordot is megkereste.

 

Nagyon bírom, remek srác, akihez bármikor fordulhatok ilyen témával kapcsolatban. Elmondtam neki, hogy a jelenlegi számaim mentálisan a kukába tesznek, és szeretnék neki segíteni a passzok során, amivel én is jól járhatok. Négy év alatt kialakult köztünk a kémia, tisztában van azzal, hogy rám bármikor számíthat a pályán, ahogy én is rá. Csak együttes erővel küzdhetem le ezt a “mentális blokádot”, amit most magamban érzek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!