Connect with us

Hír

Eddig tartott a dél-koreai tündérmese

Miután két meccsen is meccset eldöntő mezőnygólt hibázott, a Chargers úgy döntött, hogy ezt a jövőben nem kockáztathatja meg a jelenleg 0-4-es mérleggel álló franchise, és kivágta a dél-koreai újonc rúgót, Younghoe Koo-t.

 

 

Koo sokak meglepetésére kitúrta a felkészülés során a szintén fiatal Josh Lambot a Chargers öltözőjéből, és úgy tűnt, nem csak egy remek marketingfogást, de egy tehetséges játékost is szerzett magának a Chargers. A tehetségét senki nem vitatja, a pontosságát annál inkább: hat mezőnygól kísérletéből mindössze csak hármat váltott pontokra, ezekből a hibákból pedig a Dolphins elleni meccsük ráment. Anthony Lynnék úgy döntöttek, hogy ezen mindenképp változtatni kell, és kivágták a rookie játékost.

 

Koo helyére egy régi ismerős, Nick Novak érkezett tüzet oltani. A 36 éves játékos 2011 és 2014 között volt az akkor még San Diegóban székelő franchise alkalmazottja, de Josh Lambo kitúrta őt a csapatból. A legutóbbi két szezont a Texansnál töltötte, de miután onnan szintén kitúrta egy fiatal kicker, az életkorából fakadóan sokan úgy vélték, hogy ezzel számára vége a profi karriernek. A Chargersnek viszont azonnali megoldás kellett, akinek nem kell külön időt eltölteni az összeszokáshoz a csapattársaival, hiszen a long snapper még mindig az a Mike Windt a csapatban, aki legutóbb is föladogatta neki a lasztit a Chargers mezőnygól kísérleteinél. Novak 82,8%-os százalékkal értékesítette mezőnygóljait karrierje során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!