Connect with us

Hír

Elvesztette legjobb cornerét a Redskins

Komoly talált érte a Washington Redskins védelmét azzal, hogy Josh Norman egy szerelési kísérlet során sérülést szenvedett a Chiefs elleni hétfő esti rangadón. Az első jelentések szerint pár hétre nélkülöznie kell őt csapatának.

 

 

Norman az első félidő végén próbálta földre vinni Chris Conley-t egy csapattársa segítségével, ám a mozdulatsor nem úgy alakult, ahogy azt ő szerette volna. A visszajátszások alapján úgy tűnt, hogy a válla/karja sérült meg, Jay Gruden félidei interjújában azonban arról számolt be, hogy bordasérülés miatt nem tud visszatérni a második félidőre, valamint néhány hetet pihennie kell.

 

Ebből a szempontból talán ideális, hogy jövő héten bye weekre megy a csapat, és lesz idő kezelni a bekapott ütéseket amiket a sérülések okoztak. Ugyanis nem csak legjobb védőjátékosa esett ki a Redskinsnek, de Rob Kelley sem tudott visszatérni sérülését követően, illetve több játékosnak is le kellett jönnie pár játék erejéig, köztük a LT Trent Williamsnek is, de ők mind visszatértek a találkozóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!