Connect with us

Hír

Everson Griffen brutális

Amíg a Vikings támadósorában a megannyi sérülés miatt folyamatos kérdőjelek van, a védelemben egy dolog mindig állandó volt idén: ha Everson Griffen pályára lép, akkor a földdel teszi egyenlővé az ellenfél irányítóját.

 

 

A sackeket 1982 óta jegyzik a statisztikákban, mégis csak öt játékos büszkélkedhetett azzal, hogy az első hét meccsén egyaránt szerzett legalább egy sacket. Nos, ez a szám vasárnap óta már hatra nőtt, ugyanis Griffen a hetedik meccsén is sacket tudott szerezni (mindjárt kettőt is), ami már a 9. volt neki a szezonban. Ez a 9 pedig már most több annál, mint amennyit tavaly szerzett, ha pedig ebben a tempóban halad, akkor 20 sack fölé juthat az alapszakasz végén.

 

Ehhez pedig már vasárnap megkezdheti a haladást, hiszen azzal a Brownsszal mérkőzik meg Londonban, akik a teljes szezonra elvesztették Joe Thomast, így Griffennek egyenes út vezethet az irányító felé – sajnos még a Brownsnál sem tudják, hogy ez ki lesz. A Vikings eddig 21 sacket szerzett a szezonban, vagyis meccsenként hármat átlagolnak, de aminek talán még jobban örülnek, hogy a csapat 5-2-vel vezeti a csoportot, és joggal pályáznak a hazai részvételre az idei döntőn.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!