Connect with us

Hír

Felemás nap a Coltsnál

Andrew Luck még mindig harcképtelen a csapatnál, viszont, ha a jövő héten esetleg visszatérne, akkor van számára egy jó és egy rossz híre a csapatnak. A jó hír az, hogy a TE Jack Doyle ismét játékra alkalmas, kikerült az agyrázkódás-protokollból. A rossz hír az, hogy a kezdő guard Jack Mewhort IR-re került.

 

Doyle idén négy meccsen játszott eddig, ezeken 17 elkapásból 163 elkapott yardot szerzett. Ez nem valami sok, de ha azt nézzük, hogy a 17 elkapás a második legtöbb a csapatban, a 163 yard pedig a harmadik, akkor azért egyértelmű, hogy nem vele van a hiba, és hogy mennyire fontos tagja is lenne ő a csapatnak. Így értelemszerűen jó, hogy újra játékra alkalmas.

 

Az viszont elég kellemetlen, hogy sérülés miatt IR-re került Jack Mewhort. A guard önmagához képest gyengébben játszott, de főleg futásblokkolásban volt árnyéka önmagának, az irányítót a második legjobban védte a csapatból (és elég jól, tegyük hozzá). A kiesése nagyon fájdalmas, mert nem igazán van mögötte senki, akire nyugodt szívvel rá lehetne bízni a kezdő posztot, Lucknak pedig minden hiányzik, csak az nem, hogy tovább gyengüljön előtte a támadófal.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!