Connect with us

Hír

Foster és Armstrong megmenekült egy fegyveres rablástól

A 49ers linebackerei, az újonc Reuben Foster és az ötödéves Ray-Ray Armstrong tegnap éjjel egy fegyveres rablásból menekült meg, miután észlelték a veszélyt, majd elfutottak a támadók elől. Az eset pár órával a Redskins elleni vereségük után történt egy klubban.

 

 

Foster egy sötétített üvegű Audit vett észre, amelyik a klub körül köröz és akkor úgy érezte, hogy ki akarják rabolni. Úgyhogy Foster odaadta óráját és gyűrűjét egy hölgy barátjának, majd megkérte a biztonsági őrt, hogy kísérje ki a játékosokat az autójukhoz. A biztonsági őr társaságától függetlenül az Audi megállt előttük és két maszkos, kapucnis férfi szállt ki belőlük fegyverekkel a kezükben. Ekkor Fosterék megfordultak és elkezdtek eszeveszettül futni, a támadók pedig szerencséjükre nem lőttek rájuk és nem is követték őket, így egy szállodához érve a játékosok hívták is a rendőrséget.

 

Az eset kapcsán a helyi újságírók megkérdeztek pár rendőrt, hogy jól cselekedtek-e a játékosok. Azt mondták, hogy okos dolog volt a biztonsági őrt magukkal vinni, illetve a futás is jobb döntés volt, mintha megpróbáltak volna szembeszállni a támadókkal, hiszen fegyvertelenül az életükkel játszottak volna. Abban pedig szerencséjük volt, hogy futás közben nem lőttek rájuk, de persze előnyben is voltak, hiszen jóval gyorsabban tudtak futni, mint az átlagemberek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!