About the author

39 Comments

 1. 1

  makosteszta

  A Pats nálam biztos nem vesztes. Lehet átlag többet ér egy franchise QB de,
  1) JimmyG még bizonyítatlan, max potenciális franchise QB
  2) fél szezon van hátra a szerződéséből, és nem tudták volna megtartani, illetve a 49ers-nek meg kell majd fizetnie, nem lehet bagóért játszatni, mint egy frissen draftoltat
  3) az a 2.körös pick majdnem 1. körös.

 2. 2

  katonadani

  hát, Favre is 1/17et ért másodévesként, miközben újoncként 4 passza volt – kettő pontatlan, kettő interception.

 3. 3

  katonadani

  oké, őt megfizetni nem kellett akkor még, de na… :D

 4. 4

  makosteszta

  Oké, ő egy fokkal jobb példa, bár továbbra is csak fél körrel kaptak jobbat érte :) Viszont akkor bedobok még egy érvet
  4) a NE csere QB-k (Cassell, Mallett, Hoyer…) túl vannak értékelve a jó rendszernek köszönhetően

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  Itt hallom még mindíg ahogy azon ment a vita, hogy Garoppolo nem ér többet egy második körnél. Inkább draftolni kell egy újonc irányítót mert az olcsóbb 5 évig, Garoppolonak meg most kell a nagy guba….

  Most meg kevés egy második kör eleje egy fél szezonra? :) hogy van ez?

  Habár ha a Texans -Seahawks tradere gondolok, nekem is fáj kicsit ez a második kör :(

 6. 6

  katonadani

  erről lementettem egy tweetet h jó lesz cikknek, de igen, ez alapvetően így van, érveltem ezzel már vmikor az évek során :D

 7. 7

  katonadani

  amúgy furcsa, hogy a 9ers buyer volt trade deadline-nál, ez inkább contender csapatokra szokott igaz lenni, de persze ez most különleges szitu

 8. 8

  Matyika29

  Sztem Jimmy az 1. kör közepét éri, de csak Osweiler miatt. Ha nem lett volna az elbaltázott houstoni éve, mindenki azt mondaná, hogy simán megér 1. kör elejét is… mert tényleg megér.
  Mindenki jön a pénzzel… azért Jimmy nem fog 20 millát keresni. És az az olcsó újonc sem annyira olcsó, mert egy top3-ban húzott QB gondolom egész jól keres. Szóval a SF igenis jól járt.

 9. 9

  MouSkétás

  A 49ers-nek itt semmi veszítenivalója nem volt, a szezon elment (a top3/top5 pick legalábbis borítékolható), de egy próbát megér Garo is, a 2. kör nem olyan drága azért érte. Ha beválik, viszonylag olcsón szereztek egy franchise QB-t, ha nem , akkor jöhet Cousins. Akit azért én nem sajnálok így se mert egyáltalán nem szűkülnek a lehetőségei, Washingtonban nem szívesen maradnék a helyében mondjuk, a Browns-t nem is említem, a Jets egy parajelenség idén, de marad azért a Cards, Bills, Denver (?).
  A Pats sem annyira vesztes ebben a buliban, kaptak egy 2. kört, amit BB tudjuk milyen hatékonysággal tud/szokott felhasználni. Tény: Hoyer lesy a backup, de legalább ismeri a közeget és az is őt.
  Garo végre lehetőséghez jut, innentől rajta áll, hogy milyen irányba megy a karrierje, ha bizonyít, akkor vagy megtartja a 9ers, vagy eltradelik valamelyik QB-hiányos csapathoz (én egy direkt Garo-Cousins cserét is el tudok képzelni), de ott vannak az említett csapatok is: Bills, Cards, Denver.
  A Redskins nem hinném, hogy olyan nagyot nyert, legfeljebb időt, Cousins már 2 éve kéri a pénzét, valszeg le akar lépni, amiért még mindig nem fizetik meg rendesen, és sok alternatívájuk nem lesz YouLikeThat után.

 10. 10

  Wide open

  Ha belevesszük Hoyert, az alacsonyabb szerződési pénzét és a kompenzációs picket is akkor talán már javul egy kicsit az összkép. Bár abban igazat adok itt sokaknak hogy egy kicsivel többet ér Garoppolo. Mégiscsak 2x SB győztes irányító…. :D

 11. 11

  Gábor Kakuszi

  Ő meg negyedéves. :-) Ez most sztem jó ár, főleg, ha jól lesz felhasználva. Sztem a Pats még benne lesz vmi blockbusterben. Ansah-Ebronért Allen, egy futó, 2.kör, vagy akár 1. vagy hasonló. :-) ez csak bold, salary capben lehet probléma, de vmi hasonló kaliberű.

 12. 12

  bg

  én csak annyit fűznék hozzá első körben, hogy Winston+Mariota páros < Goff+Wentz páros :P persze ehhez kellett idő, hogy kiderüljön, sőt, még ez persze változhat is.

 13. 13

  katonadani

  jó hát akkor Brady > all, de prospectként kell nézni ilyenkor :D

 14. 14

  Tzimisce25

  Sajnos BB rettenetesen húz abban a zónában, lásd Ras-I Dowling és én Tavon Wilsont is ide teszem.

 15. 15

  Vicgeordie

  Off: Trade tracker és kibeszélő cikk lesz ma is a deadline előtt? (nem mintha az elmúlt 2-3 évben óriási dolgok történtek volna az uccsó pár órában…)

 16. 16

  katonadani

  most lesz hír mindenről külön :D de ha minden jól megy lesz egy trade deadline váró cikk teóriákkal, azt kinevezhetjük kibeszélőnek :)

 17. 17

  Arnold Patsenegger

  Amúgy mi lett volna az az érték amire azt mondod hogy ez 50-50 trade volt?

 18. 18

  Vicgeordie

  Nem is beszélve szegény Cyrus Jonesról…

 19. 19

  katonadani

  Ha a 9ers cserél: 2/2+ a Bears harmadik köröse már rendben lett vna Pats szempontból.

 20. 20

  Arnold Patsenegger

  Jahh ezt adom, az korrekt ár.

 21. 21

  Sestertius

  szerintem iszonyat túlétékeled Garoppolót

 22. 22

  Arnold Patsenegger

  Vagy te alul :)

 23. 23

  Sestertius

  vagy :)

 24. 24

  Arnold Patsenegger

  Jordan Richards megvan? :D

 25. 25

  MouSkétás

  Mondjuk Garo-t is 2. körben húzta, szóval :) (persze egy játékos nem mérvadó)

 26. 26

  katonadani

  de 9ers szempontból még egy negyedik körössel ki tudok egyezni a harmadik helyett egyébként, az lenne talán mindkét félnek fair

 27. 27

  katonadani

  rádasául az a Steelers negyedik köröse, szal 9ers szempontból még jobb :D

 28. 28

  Arnold Patsenegger

  Azt lehet, tudni ki kereste fel a másikat? Nem lehet, hogy BB kereste fel a 49erst? Alku szempontból nem mindegy ki akarta megszerezni- vagy elpasszolni.

 29. 29

  István Pápai

  BB azért húzta ezt most meg, mert most lehetett utoljára értéket kapni JimmyG-ért. Tavasz óta győzködték, hogy maradjon, de nem fogadott el egy ajánlatot sem, pedig állítólag jól megfizették volna a padért. Játszani akart, viszonylag nagy pénzért, nem akart még padozni 1-3 évet Brady mögött..Brady korához képest kitűnően játszik, szinte MVP szezont tol. Ő biztos marad még legalább 2 évet. Tavasszal Jimmy-t csak franchise taggel lehetett volna megtartani a lejáró szerződése miatt. Azt meg furán vette volna ki magát, hogy Brady 14 misije mellett 20-30 misit kell fizetni a csere irányítónak a padon..Jimmy mindenképpen ment volna tavasszal ingyen. Idén rebesgették a Browns-t, Denvert, Texanst akiket érdekelt és tradeltek is volna érte. De csak a Browns adott volna érte 1. kört. De mindenki tudta, hogy BB AFC csapatot nem akart erősíteni ilyen QB-val. Most lehetett utoljára értéket kapni érte, így a mester meglépte..Lehet, hogy sokaknak ez megdöbbentő, de szerintem egy sima BB húzás. Ebben ő szenvtelen. Addig tart meg egy játékost ameddig erőssége lehet egy csapatnak. Ha már nem, és előnyt lehet belőle kovácsolni, akkor viszlát van. Egy majdnem első kört érő picket kaptunk érte, és cserébe jön egy régi, jó ismerős QB, aki ismételten hamar systemfit lehet és elképesztően jól megértik egymást Bradyvel. Csereirányítónak minimális pénzért tökéletes..Itt a Patriots nem vesztett, kihozta a buliból amit lehet.

 30. 30

  katonadani

  nem olvastam róla, csak h elég gyorsan lezongorázták

 31. 31

  Arnold Patsenegger

  BB-Lynch.
  -Hé kell Garoppolo?
  -Adok érte egy 2. Kört.
  -(gyors fejszámolás, 2.kör eleje vagy egy komp. Pick???)
  -Deal.

  :)

 32. 33

  TMB

  @katonadani

  A cikk rendben van, nagyreszevel egyet is ertek. A Bradfordos osszehasonlitasodhoz szeretnem megjegyezni, hogy az szerintem nem mervado, mert ott azert elegge sarokba volt szoritva a Vikes a szezon kezdete elott, es a valo eletben is ha valami viszonylag jo dolog kell es nagyon gyorsan, akkor kepes az ember nagyobb osszeget kiadni erte.

 33. 34

  combat

  Dani összezavarsz.
  Kilenc hónapja vitatkoztam veled Garoppolo értékén, akkor azt mondtad 2. kör a reális értéke. Ráadásul te érveltél hogy kicsi a minta, valamint, hogy nem volt azért top prospect. Most BB hallgat rád elcseréli 2. elejére, erre azt mondod nem kaptak eleget érte…
  Nem könnyű követni. :D

 34. 35

  Sestertius

  ráadásul Bradford 1/1 volt, ami nagyobb tehetséget is feltételez

 35. 36

  katonadani

  szerencsére nem ragaszkodok berögzült véleményekhez :D

  első kör elejét nem adnék most sem, közepét talán. A második mellé valami negyedik még sztem belefért volna a 9ersnek és akk a Patsnek is jobb értéken.

  De a Pats rész volt a legingatagabb, abban voltam bizonytalan kicsit, mert olyan sokrétű náluk a problémakör… Lehet úgy is nézni, hogy ez fair, teljes mértékben elfogadom, nekem ebben a szituban kevésnek tűnt :)

 36. 37

  combat

  Az én fejemben benne van még hogy Hoyert kvázi elkérték (aztán a friss hírek szerint nagyobb az érdeklődés felé mint hitték).

 37. 38

  acsdav2

  Bár hivatalosan nem volt az üzlet része, de nyilvánvaló, hogy Hoyert is megkapták, ráadásul baráti fizetéssel. A Bradforddal való összehasonlítást nem érzem jogosnak, mert a Vikings win-now üzemmódban volt, ők voltak rosszabb alku pozícióban. (A Palmer-tradekor még nem néztem NFL-t).Ebben a helyzetben úgy érzem nem volt senki sem kényszer pozícióban, ezért született fair alku, ahogy te is mondod.

 38. 39

  Sekler

  Szerintem meg rosszul jártunk.
  Odaadtunk egy potenciális frenchise irányítót , aki 10-15 évig lehetett volna a QB-nk , miért ?
  Egy második körért , ahol mit húzunk egy lutri irányítót ?
  És még Hoyer se jött idáig ha jól látom.
  De ha már ezt előre tudták BB ék miért tradelték el Brisettet ?

  Az is igaz hogy most kaphattunk érte valamit de ez jövőre is igaz.

  Itt szerintem TB a “hibás” !
  Ha azt mondja oké letolom ezt az évet és max még eggyet megtartjuk Gerappát taggel is mert ezt még ő is bevállalja .

  Félreértés ne essék TB az istenkirály , a kecske … csak most itt a Patriots jövője a tét. Hány csapatot látni hogy évek , évtízedek óta gödörbe vannak mert nincs és nem is tudnak szerezni egy ha nem is elit de közepes irányítót hosszútávra.
  Ne jussunk a sorsukra!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team