Connect with us

Minden ami NFL

Így állnak év eleji tippjeink a szezon negyedénél

Mint minden évben, úgy természetesen idén is megjósoltuk, mi fog történni a szezonban. Ugyan nagyon sok minden történhet még a következő 13 fordulóban, úgy gondoltuk, megnézzük, hogyan is állnak jelenleg a tippjeink, így a szezon negyede után. Ha egy szóval kéne összefoglalni, akkor az a következő lenne: szarul. 

 

 

Nagyon magabiztosak voltunk ebben a tippünkben, ehhez képest a Patriots csak a harmadik helyen van a csoportjában. Ez talán a legeslegnagyobb meglepetés 4 forduló után így kimondva. Ráadásul nem is a Dolphins előzi meg őket, akit a legesélyesebbnek gondoltunk erre. Hanem a Bills és a Jets, akikről – utóbbiról mindenképp – azt hittük, tankolnak. Én azért még mindig a Patriotsra tippelnék, hogy megnyerik a csoportot, de nem vagyok benne biztos, hogy 10/10 ilyen jóslatunk lenne. Kíváncsian várjuk, a Bills mennyire tudja fenntartani formáját, illetve hogy a Patriots mit kezd a védelmével.

 

 

A többség tippje itt rendben van, újoncaink eléggé mellélőttek a Brownsszal és a Bengalsszal is. A Steelers annyira nem meggyőző egyébként, mint vártam/vártuk, a támadóoldalon sokkal impresszívebb produkciót vártunk tőlük.

 

 

A többség itt is rendben van, bár ekkora dominanciát nem vártunk a Chiefstől, az biztos. A Raiders gyengébben teljesít, mint gondoltuk, a Broncos viszont igazán nagy pozitív meglepetés, hiszen csupán chester várta őket rájátszásba. A Chargers pedig negatív meglepetés annak ellenére, hogy nem jósolta őket senki playoffba, ennél mindenképp jobb teljesítményt vártunk.

 

 

Jelen pillanatban a Jaguars vezeti a csoportot, akikkel nagyon óvatosak voltunk és nem mertük ismét belelovallni magunkat a tehetséges védelembe. Ők nagyon hullámzó játékot mutatnak, én most sem jósolnám őket a csoport élére december végére. Jelenleg személy szerint a Texansra módosítanék, Deshaun Watson hamarabb érkezett meg, mint vártam, plusz a Titans is gyengébb, mint hittem. Nagyon szoros lehet ez a csoport a szezon végére.

 

 

Ahogy írtam, chester Broncos tippje a legjobb jelenleg a wild cardosok közül, plusz a Chiefs persze, de az eléggé adott volt. A Raiders is könnyen bejöhet természetesen, ahogy a Texans és a Titans is, a Dolphins eléggé veszett ügynek tűnik jelenleg. Akik feltűntek a színen és lehet esélyük: Bills, Ravens, Jaguars. Ez jó kis verseny lesz.

 

 

Na itt én állok jól egyedül, a Giants 0-4-gyel már kuka, a Cowboys még odaérhet, de jelenleg talán a Redskins is jobbnak tűnik.

 

 

A Vikings nagyon jól mutatott, amíg Bradford, majd most Cook meg nem sérült, erre pedig rámehet a szezonjuk. Nagy kár, mert tényleg lehengerlően kezdtek. A Lions viszont csatlakozott az esélyes Packershöz, talán jobb játékot is mutatnak, mint a sajtfejűek. Én azért maradnék még a Packersnél, mint jóslat.

 

 

A Rams valami elképesztő egyelőre és ugyan tavaly is 3-1-gyel nyitottak, ez most nagyon nem az a Rams. Lehengerlőek, nagyon jó nézni a játékukat, kíváncsi vagyok, fenn tudják-e tartani a formát, de jelen pillanatban lehet őket tippelném a csoport élére végelszámoláskor, de a wild cardra mindenképp nagyon jó esélyekkel indulnak. A Seahawks általában lassan kezd és majd beindulnak, így messze nem temetném őket még.

 

 

Ez lesz ám a szép befutó. Jelenleg a Panthers vezet, de a Buccaneers is állhatna így, ha nem halasztják el az első heti meccsüket. Itt konkrétan bárki nyerhet még és senkit sem mernék kizárni, így talán mindenki maradhat is eredeti tippjénél, de lehet, hogy többen is váltanának. Szerintem Panthers-Falcons versenyfutás lesz a végére, kicsit lemaradva majd jöhet a Bucs.

 

 

A Wild cardon nagy volt a keszekuszaság eddig is és továbbra sem lehetünk okosak. Rowi Eagles tippje egyelőre mindenképp fénypont ezekben a jóslatokban, illetve renningan Lionsa is, vagy andreas Redskinse is ülhet – hogy csak a kevésbé népszerű pickeket emeljem ki.

 

 

A végelszámolást egyben kezelve, a Giants tippek nyilván itt is mehetnek a kukába, az AFC-ben tom tűnik Nostradamusnak, az NFC-ben pedig fogalmunk sincs még. A sok Seahawks pick mindenesetre annyira nem mutat jól jelen állás szerint.

 

 

Ugh, ezt hagyjuk is.

 

 

Négy kör után nehéz MVP-t mondani, de eddig Kareem Hunt és Todd Gurley lehetne a legjobb pick talán.  Meglepne, ha egy irányító nem lenne favorit az év végére, de fogalmam sincs, ki tűnhet ki az ingoványos mocsárból.

 

 

David Johnson a sérülésével mehet a kukába ennél a jóslatnál, de a többi pickünk sem ül egyelőre. Itt is Kareem Hunt vezetne nálam, Todd Gurley pedig a második.

 

 

Nagyon nincs még esélyesünk erre a díjra sem, talán DeMarcus Lawrence neve emelhető ki, de meglepne, ha ilyen ütemben gyártaná a sackeket és nyomásokat 16 meccsen át. Kíváncsian várom, ki fog itt is kitűnni a mezőnyből. Nagyon mellé egyelőre senkivel sem lőttünk.

 

 

Dalvin Cook a hétfői hírekig jól nézett ki, így viszont rowi és köztem dőlhet el a csata, de mivel irányítóról van szó, így talán Watson indul jobb esélyekkel annak ellenére is, hogy Hunt földönkívüli teljesítménnyel kezdte pályafutását.

 

 

Garrett bemutatkozását mindenki várja még, Barnett nem kapott még sok szerepet az Eaglesben, Foster megsérült, Watt is, Reddick pedig jó volt, de nem kiemelkedő. A legjobb újonc védők között eddig Tre White (Bills), Jamal Adams (Jets), Marshon Lattimore (Saints) és Malik Hooker (Colts) neve említhető első sorban (a teljesség igénye nélkül, mert holnap úgy is jövünk egy ilyen cikkel).

 

 

Romo az év kommentátora díjra hajt inkább, Cutler pedig csak szeretné, ha inkább kommentátorkodhatna a visszatérés helyett. Bridgewater még visszajöhet az év második felére, Watt pedig továbbra is állat, még ha sackje nem is volt. Ez a tipp sem néz ki olyan rosszul.

 

 

Mindenki mellé lőtt, jelenleg Sean McVay és Sean McDermott a két legnagyobb favorit, ráadásul ők újonc főedzők, ami még figyelemreméltóbb.

 

Bold predictions

A bevezetőben lévő linken megtaláljátok az összes boldunkat szeptember elejéről, úgyhogy most csak azt mutatom, ami a legjobbnak tűnik:

 

kgym: 2000 óta 23 olyan első körös QB volt, akik a második évében legalább 400 passzkísérlettel rendelkezett. Daunte Culpepper szerezte a legnagyobb AY/A-t (8.2) és TD rate-et (7%), Josh Freeman a legalacsonyabb INT rate-et (1.3%), Teddy Bridgewater a legnagyobb pontosságot (65%), és Blake Bortles a legtöbb yardot (4420). Mind az öt statisztikát beállítja vagy meglépi Jared Goff 2017-ben. Ha kb. beállítja, akkor Goff 2017: 391/598, 42TD, 7INT, 4420 yard, ez kb. a 2016-os ARod.

 

AKA Jared Goff k*rva jó lesz. Ez eddig nagyon ül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!