Connect with us

Hír

“Kaepernicket 10 napon belül leigazolja valaki”

Legutóbb akkor hallottunk Colin Kaepernickről, amikor két hete beperelte a ligát, hogy a tulajdonosok összejátszottak ellene és ezért nincsen csapata, nem alkalmazza senki. Most viszont véget érhet a kálváriája, legalábbis az ügyvédje, Mark Maragos szerint:

 

Szerintem a következő 10 napban valaki leigazolja. Valaki le fogja igazolni. Az NFL-nek észhez kell térnie és rá kell jönniük, hogy minden egyes nappal csak segítik az összejátszás ügyet.

 

 

Szóval igazából semmiről nem tud, csak ideje lenne az NFL-nek leigazolnia. Köszönjük szépen Mr. Maragos… És vajon ki igazolná le? Szerkesztőségen belül viccelődtünk, hogy majd a Patriots elviszi cserének, Tebow is volt már a csapatnál, kerekisti meg felakasztaná magát kis túlzással a hír hallatán.

 

Legutóbb a Ravens állt legközelebb Kaepernick leigazolásához, augusztusban Flacco sérülésén aggódva jutottak el az elérhető legjobb képességű irányítóhoz, de végül nem lett belőle semmi. Előtte pedig a Seahawksnál volt próbajátékon tavasszal, de végül ők sem tettem le elé szerződést. Nyilván nem tudni, mi volt a pontos ok a dolog mögött, de az jól látszik, hogy Kaepet messziről elkerüli a legtöbb csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!