Connect with us

Hír

Koetter: Szörnyű munkát végeztem

A Cardinals könnyűszerrel lépett át a Buccaneers csapatán vasárnap, ahol a győztes csapatban több kiváló teljesítmény is akadt. Azonban a mérkőzés krónikájához érdemes megvizsgálni azt is, hogy a túloldalon semmi nem sikerült. Dirk Koetter pedig vállalja a felelősséget a mérkőzés miatt, ugyanis egy ilyen szörnyű előadást nehéz csupán a szerencsétlenségnek tulajdonítani.

 

 

Nem tudom elmondani milyen csalódott és összezavarodott vagyok. Az mérkőzés első felében pocsékul játszottunk. Nyilvánvalóan a rossz teljesítmény velem kezdődik. Nagyon rossz munkát végeztem, nem készítettem fel megfelelően a csapatot. Ez volt az egyik legrosszabb teljesítmény, amit valaha láttam.

 

A helyzetet nem javítja, hogy Winston sérülést szenvedett és egyelőre nem tisztázott, hogy tud-e játszani a következő mérkőzésen. Ráadásul ezt a mérkőzést idegenben játssza a csapat és ha kikapnak, akkor eltávolodnak a rájátszást jelentő helyektől. Egyelőre csalódás a csapat egész szezonja, ugyanis sokan titkos rájátszás esélyesként emlegették őket, ennek ellenére egyelőre a csoport leggyengébb tagjának tűnnek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!