Connect with us

Hír

Loggains: Trubisky nem varázsló, de készen áll

A negyedik hét után végre a Bears vezetősége meghozta azt a döntést, amit a szurkolók már az első hét után is vártak. A draft legmagasabban választott irányítója bekerült a kezdőbe, a sokat hibázó Glennon helyére. Nem hálás feladat a fiatal irányítónak, akinek rögtön a Vikings bivalyerős védelme ellen kellene helytállnia, de a csapat támadókoordinátora, Dowell Loggains szerint készen áll.

 

 

Mitch Trubisky egy nagyon jó, fiatal játékos, de ő sem varázsló. Jobban ki kell segítenünk őt. Mindenkinek jól kell játszania körülötte, a maradék 10 embernek a pályán mindent meg kell tennie.

 

Való igaz, a Bears gyenge szereplésében nem csak Glennon volt a hibás, de a rendkívül rosszul blokkoló fal is és a ligaelső drop csapat az elkapók tekintetében. Trubisky hiába nyújtana emberfeletti, ha a társai továbbra is gyengén muzsikálnak, akkor neki se lesz jó napja.

 

Ami talán szerencsés lehet Trubiskynek, hogy 10 napja volt felkészülni a csapatnak és valószínűleg olyan gameplannel készülnek, ahol nem kell sokat kockáztatnia. Vélhetőleg rengeteg futással tarkított mérkőzés lesz, ahol az irányító egyetlen feladata, hogy nagyon vigyázzon a labdára.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!