Connect with us

Hír

Luck még a héten edzésbe áll

Az Indianapolis Colts néhány éve még csoportja egyik leg többre taksált csapata volt, most viszont ők az utolsók. A különbség a fiatal irányítózseni, Andrew Luck sérülése. Ez a különbség azonban kezd felépülni, mellyel kapcsolatban a csapat vezére, Chris Ballard nyilatkozott.

Szépen lassan újra elkezdjük edzésbe állítani ezen a héten. Megvan a tervünk, hogy mikor mennyi gyakorlatot végeztessünk vele és idővel részt vegyen a csapat gyakorlatain és végül visszatérjen a pályára.

Sok kritika érte csapat vezetőségét, hogy sokszor teljesen értelmetlenül, sérülten is játszatták az irányítót. Ebből viszont remélhetőleg tanultak és nem akarják kiégetni a fiatal tehetségüket. A visszatérést érintő türelem pedig egyelőre kifizetődőnek tűnik.

Andrew elég jól halad. Láttam, ahogyan dobja a labdát és elkezdte visszanyerni a mozgását. Az alsó teste kezd újra összhangban mozogni a felsővel.

A Coltsnak már csak azért sem kell elkapkodniuk a dolgot, mert a Patriotstól frissen elhozott másodéves irányító, Jacoby Brissett alapvetően fejlődő játékot mutat. Nem tudni, hogy mi járhat a vezetőség tagjainak fejében, de valószínűleg nem véletlenül szerezték meg a sérülékeny, sokat kereső irányítójuk mellé a fiatalt és szeretnék látni, hogy hogyan teljesít hosszabb távon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!