Connect with us

Hír

Mariota sérülése javulóban van

A Titans a vasárnapi kiütéses vereség során megsérült Marcus Mariotát elküldte egy MRI-re. Az eredmények nem adnak okot a pánikra, az irányító combhajlító izmának sérülése valószínűleg nem súlyos.

Mike Mularkey szerint a tesztek húzódást mutatnak és az irányító állapota napról napra változik. A vezetőedző elég optimista és ezt az esetet DeMarco Murray néhány hete történt sérüléséhez hasonlította. A futó szintén ilyen sérüléssel bajlódót, de nem kellett egyetlen meccset sem kihagynia. Ráadásul a teljesítményén sem látszott a sérülés, 120 yardot szorgoskodott össze a harmadik heti, Seahawks elleni győzelem során.

Remélhetőleg a párhuzam a játék minőségében és a felépülés gyorsaságában egyaránt élni fog. Mindenesetre a Texans ellen az kivallóan megmutatkozott, hogy a Titans támadó alakulata nem életképes a harmadéves irányító nélkül. Jelen pillanatban a csoportban hármas holtversenyben vannak a Jacksonville és Houston csapatával is. Tehát ha szeretnének odaérni az első heylre, szükségük van a vörös zóna királyára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!