Connect with us

Hír

Mégse lesz két 2000 yardos futója a Cardinalsnak

Tegnap egy órácskán át úgy tűnt, hogy a Cardinals megcsinálja azt, amit még soha senki és két 2000 yardos futót is a rosterén fog tudni, miután egy csere keretében megszerezték Adrian Petersont a Saintstől. Azonban hogy AP-nek helyet csináljanak a rosteren, épp Chris Johnsont vágták ki.

 

 

Természetesen nem túl meglepő, hogy CJ2K-től váltak meg, hiszen hasonló szerepe volt, mint Petersonnak lesz, ettől függetlenül hatalmas lehetőséget szalasztott el a Cardinals és ezzel nem fog bekerülni a rekordok könyvébe. Ha csak azzal nem, hogy a valaha volt legidősebb triót foglalkoztatják, a 37 éves Palmer és a 34 éves Fitzgerald mellé most egy 32 éves futót hoztak (habár CJ2K is pont ennyi volt).

 

Chris Johnsonnak ez volt a harmadik szezonja a csapatnál, idén Dadvid Johnson sérülése után tért vissza a keretbe. Idén 45 futásból 114 yardig, 5 elkapásból 43 yardig jutott, tehát bőven hagyott kívánnivalót maga után a játéka. A Cards pedig úgy gondolta, hogy Johnson nem tudja megadni nekik azt, amire szükségük van, habár Petersonból sem nézünk ki sokkal többet, főleg a liga legrosszabbul teljesítő támadófala mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!