Connect with us

Hír

Megvannak az 5. forduló Hét Játékosai

Szokásához híven az NFL ezúttal is kihirdette a hét játékosait mindkét konferenciában, ahol a legjobb támadók, védők és special teamerek kaptak elismerést. Lássuk tehát, kik voltak az 5. forduló legjobbjai!

 

AFC

 

 

A hét támadója: Melvin Gordon, RB, Los Angeles Chargers

 

163 scrimmge yard, és 2 TD valóban megsüvegelendő, az NFL is így gondolta, ezért a Chargers running backje lett az AFC hét támadója. A harmadéves futó tavaly már szerzett hasonló elismerést, ez pedig a második ilyen díja. Legutóbb egy Chargers futó 2005-ben és 2006-ban ért el hasonlót, akkor egy bizonyos LaDainian Tomlinson volt a díjazott.

 

A hét védője: Telvin Smith, LB, Jacksonville Jaguars

 

10 tackle, egy leütött passz, valamint egy pick6, szépen teljesített a Steelers ellen. A 26 éves linebackernek ez mindössze a 4. szezonja, de már háromszor lett a hét játékosa, korábban ez senkinek nem sikerült a Jaguarsban.

 

A hét special teamere: Adam Vinatieri, K, Indianapolis Colts

 

Öreg róka nem vén róka, ahogy Vinatieri sem akar kikopni, pedig már több játékosnak is az apja lehetne akár. 4/4 mezőnygólt bevágott a 49ers ellen, ráadásul az egyiket a hosszabbításban, megnyerve ezzel a meccset csapatának. Ez volt a 17. hasonló díja, ennél többet egy special teamer sem szerzett az NFL-ben.

 

NFC

 

 

A hét támadója: Aaron Rodgers, QB, Green Bay Packers

 

Game winning drive egy perc alatt, 3 TD, 0 INT. Nem ez volt élete legjobb meccse a számok alapján, de nélküle nem nyert volna a Packers Dallasban. Ez Rodgers 16. player of the week trófeája karrierje során, ráadásul mindet 2010 óta szerezte – ezalatt a 7 év alatt pedig senki nem szerzett ennél több elismerést.

 

A hét védője: Earl Thomas, S, Seattle Seahawks

 

Meglepő módon csak az első ilyen elismerését szerezte a Seahawks klasszisa, pedig többször is rászolgált. Most egy kulcsfontosságú kierőszakolt fumble-val, valamint 7 tackle-lel és interceptionnel vétette magát észre a pályán. A Legion of Boom 2012 óta a 8. ilyen díját zsebelte be a ligában.

 

A hét special teamere: Kenjon Barner, PR, Philadelphia Eagles

 

Ugyan az Eaglesnél hullanak a futók, még mindig elő tudnak rángatni egy nagy villanásra képes játékost. A héten ez Barner volt, aki Darren Sproles, DeSean Jackson, Brian Westbrook és Brian Mithcels után az 5. punt returner, aki Eagles mezben elnyerte ezt a trófeát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!