Connect with us

Érdekességek

Mindenekelőtt erre van szüksége a Cleveland Brownsnak

Elég sok probléma van a Cleveland Brownsszal – ami persze nem újdonság -, elég sok mindent kellene orvosolniuk. Kellene egy franchise irányító. Kellenének elkapók. Kellene jó pár tehetség még a védőoldalra. Kellene egy jobb főedző. Kellene egy olyan ember a front office-ba, aki ért a tehetségkutatáshoz, jó szeme van az egyetemista focistákhoz. De mindenekelőtt, a kultúrájukat kellene megváltoztatniuk.

 

A Brownsnak vezéreket kell draftolnia. Akik nem tudják, hogyan kell veszíteni. Akik nem fogadják el a vereségeket. Vegyük példának a New York Jets csapatát. Mindenki azt hitte, hogy tankolni fognak és rámennek a jövő évi 1/1-re. Ehhez képest teljesen kompetens focit játszanak, nincs semmi szégyellnivalójuk. Ennek egyik oka, hogy olyan játékosokat draftoltak, mint Jamal Adams vagy Marcus Maye, akik jelenleg a kezdő safety-párost alkotják a csapatnál.

 

 

Mindketten vezéregyéniségek és egy teljesen más hangulatot hoztak az öltözőbe, mint azt mondjuk láthattuk tavaly a sok veterántól, akik a sok pénzért játszottak csak a csapatban. A Jets belement abba, hogy megszabadul a ballaszttól és olyan játékosokat hoznak a csapathoz, akik nemcsak hogy nyerni akarnak, de nem is tudják, hogyan kell veszíteni.

 

A Browns nem teheti meg, hogy Kenny Brittekkel és hasonlókkal tölti fel a keretét, akik soha életükben nem nyertek semmit és mindenhol csak bomlasztják az öltözőt – ráadásul Britt magával is rántja fiatal társait, legutóbb Corey Colemant. Lehetett volna draftolni például Carson Wentzet vagy Deshaun Watsont. És most nem úgy mondom ezt a két nevet, hogy “utólag okos az ember” – nálam ők ketten voltak a QB1-ek az adott classban –, ebben a két srácban pontosan megvolt már a draft előtt is mindaz a mentalitás, ami egy ilyen pálforduláshoz szükséges. Persze nem csak az irányítóposzton lehet ezt elkezdeni, de ennél jobb két példát keresve sem találtam volna.

 

 

Persze nem könnyű, ha a franchise folyamatosan veszít. A tavalyi évvel kezdődően 1-22 a mérlege a Brownsnak, de valahol el kell kezdeni a mentális újjáépítést is, ehhez pedig vezéregyéniségekre van szükség, akik nem tudják hogyan kell veszíteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!