Connect with us

Hír

Navorro Bowman: Sok van még bennem

A San Francisco 49ers talán nem is olyan váratlanul pénteken kivágta a klub és a liga egyik legendáját, NaVorro Bowmant. Az egykor kitűnő linebacker gyorsasága megkopott, érzékei lelassultak, és bár rutinból hozzá tud tenni a játékhoz, ez már alapvetően kevés. Azonban tapasztalata még ér egy utolsó lehetőséget, amelyet a Raiders adott meg neki.

 

 

Három nap szabadügynökség után hétfőn csatlakozott új csapatához, ahol egy rövid interjú keretében beszélt az esélyeiről és új csapattársairól is.

 

Szerintem ez ad egyfajta biztonságérzetet nekem. A futók nem nagyon tudnak majd oldalra indulni, így egyenesen a karjaimba rohannak. Mikor ilyen jó outside linebackereid vannak, megvan a biztonságérzeted és könnyebb dolgod van.

– utalt ezekkel a szavakkal Khalil Mackre és Bruce Irvinre, akik a két szélen keserítik meg a futók életét.

 

Ezen kívül kifejtette, hogy úgy érzi, hogy még van elég kraft benne és nem gondolja, hogy sokáig tartana beilleszkednie, mert gyorsan kiismeri a védelmeket. Ennek ellenére a Chiefs elleni csütörtöki mérkőzés még korai lehet számára, így várhatóan a hetedik héten látjuk majd sokat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!