Connect with us

Hír

Nem fogynak a jegyek Los Angelesben

Szinte az egész internet tele van olyan fotókkal, amelyek a Chargers lelátóinak idegen szurkolókkal való telítettségét mutatják. A liga szerint azonban Los Angeles kivételével rendben vannak a jegyeladások.

A Chargers lelátója az Eagles ellen, tele Philly szurkolókkal

 

A liga szóvivője, Joe Lockhart elmondta, hogy a stadionok a legtöbb helyszínen 90% felett vannak megtöltve az egyes mérkőzéseken, ami nagyjából azonos az elmúlt évek adataival. Ez alól Los Angeles jelent kivételt: a Rams esetében a Coliseumban vannak üresen maradt helyek, míg a Chargers amúgy igen kicsi ideiglenes stadionját gyakorlatilag teljesen a vendég csapat drukkerei töltik meg, így a Chargers gyakorlatilag 16 idegenbeli meccset játszik.

Természetesen nem várható, hogy két csapat azonnali odaköltözésekor rögtön tele legyenek a lelátók, azonban a Chargers esetében eléggé rossz a helyzet, hiszen gyakorlatilag alig látni saját szurkolót a stadionjukban. A Rams esetében, ha így folytatják a játékot, alighanem fejlődés fog bekövetkezni, hiszen ilyen sikeres játékkal hamar meghódíthatják Los Angeles elkötelezetlen polgárainak szíveit. A Chargersnél pedig üzleti szempontból is rosszul jöhet a borzalmas szezonkezdés, hiszen a potenciális szurkolók alighanem inkább a sikeres Ramset fogják támogatni, mintsem a szenvedő Chargers-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!