Connect with us

Hír

Puff Daddy egy új ligával fenyegeti az NFL-t

Sean Combs, ismertebb nevén P. Daddy már nem egyszer jelezte, hogy odavan az NFL-ért, valamint a legnagyobb álma egy saját csapat a ligában. Ez azonban a jelenlegi helyzetben nem lehetséges, hiszen senki nem válna meg játékszerétől, viszont az álmáról nem tett le, sőt: immár egy saját ligáról álmodik!

 

Idáig mindig is egy saját csapatra vágytam, de azóta emeltem a tétet: saját ligát akarok! Egy ligát, ahol önmagad lehetsz. Egy ligát, ahol jól érezheted magad. Egy ligát, ahol megmutathatod milyen nagyszerű ember vagy. Egy ligát, ahol szabad vagy. Egy ligát, ahol az ellen tüntethetsz és arra vonod fel a figyelmet amire csak akarod. Egy ligát, ahol TE LEHETSZ A KIRÁLY! EZ AZ ÚJ ÁLMOM, BABY!!!

– mondta a 47 éves rapper.

 

Az NFL több évtizede egyeduralkodó a profi futballban, és vélhetően nem Puff Daddy fenyegetésétől kezdik összecsinálni magukat. Ráadásul egy új ligát létrehozni nem a legolcsóbb dolog a világon, és sokan kételkednek benne, hogy Combs annyi támogatót és partnert szerezne, amivel sikerülne elindítania egy saját ligát. Valószínűleg ez is egy halva született terv mint az utóbbi évek hasonló kísérletei más emberek által, de hát kik vagyunk mi, hogy elvegyük egy rapper álmát?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!