About the author

  • Sipi1988

    A bye-weekek miatt sikerült a héten Fantasyben kikukázni Richardson-t, Irving-et meg az oakland-i Washington-t… Hát meghálálták a srácok, az egyszer biztos :D Amit Watson meg Wilson művelt, arra nincsenek szavak, epic meccs…

  • Csoki

    Én nekem az lenne a kérésem hogy valaki elmagyarazná mi pontosan a holding??
    Mert nekem úgy tünik a bírok arra dobják a zászlót amire akarják ezzel kapcsolatban, valamikor meg még szerintem is az volt és semmi.
    Például tegnap a dallas meccsen 2-3 nagy játékot fújtak vissza holdingal, de a wash-ra nem dobtak soha holdingot.

  • Zotyman

    A HOU@SEA meccs áll-leejtős volt… A negyedik negyedet már végig állva kellett néznem, reklám volt az amerikai focinak ez a meccs. Azért nem baj, hogy Watsonékkal 4 évig legfeljebb a Super Bowlban találkozunk. (Ott viszont szívesen. Bármennyiszer.) Nem irigylem a csoportellenfeleket, hogy nekik ezalatt 8-szor kell majd megpróbálni megállítani ezt a támadósort. Ja! Wilson meg egy zseni!!!

  • Zotyman

    … és ha Rawls nem szabálytalankodik teljesen feleslegesen, akkor Paul Richardsonnak 3 TD-je lenne…

  • acsdav2

    1.Browns-Vikings. Hue Jackson nem ért a focihoz. Olyan hibákat követ el, amiket egy átlag szurkoló is észre vesz. Az 1. félidő végén a Vikings 2 yardosán voltak, volt 2 időkérésük (a Vikingsnak 3) és 0:45 volt az órán. Nyilván futottak ami csak egy yardosra sikerült, így az óra ketyegett tovább. Erre mit csinál ez a “zseni”? Rögtön kikéri a 2.idejét 0:42-nél, ahelyett, hogy lepörgesse mondjuk 0:10-ig vagy elégessen egy Vikings időkérést. A 3.kísérletre persze összejött a TD és a maradék 40 mp-ben a 3 időkéréssel simán eljutott FG-ig a Vikings. Kérdem én: hogy lehet az, hogy még mindig alkalmaznak egy ilyen edzőt 1-23-as mérleg mellett? Az egyetlen jó dolog a Brownsban az a védelem, főleg a futás ellen és azt az új koordinátornak Greg Williamsnek köszönhetik.

  • acsdav2

    A 2.mondatoddal tökéletesen megválaszoltad a kérdésed. :) Sajnos ez tényleg ilyen. :/

  • acsdav2

    Lehet senki nem ért velem egyet, de hát azért kommentelünk, hogy a különböző vélemények találkozzanak. Watson pont azt a győztes mentalitást nem hozza, ami az egyetemen jellemezte, mondom ezt úgy, hogy ő a legjobb dolog ami a Texanss történelmében történhetett. Elképesztően látványosan játszik, gyakorlatilag megtestesít mindent ami miatt focit érdemes nézni, de a 2 fontos és szoros meccset a Pats és a Seahawks ellen nem tudta behúzni. Persze lehet mondani, hogy nem jó a védelem, mert tényleg az, de ez az 5 INT ezen a 2 meccsen (habár 2 már nem igazán számított) az nagyon sok. Remélem, hogy ezek csak rookie hibák és idővel kinövi, de nagyon remélem, hogy Watsonban most nem az van, hogy “ki nem szarja le az interceptionjeimet, ha mellette 4 TD-t dobtam”, hanem tudja, hogy ez a vereség rajta is múlott és tanulnia kell még. Félek, hogy ezzel a vereséggel elúszott a PO vagy legalábbis nagyon nehéz lesz, mert a 4 csoport meccsből 3 idegenben lesz, plusz Rams és Steelers akik szintén nem a könnyen nyerhető kategória.

  • Debreceni József

    Lehet hogy elúszott (szerintem messze nem), de idén kivételesen nem az offense a fekete bárány hanem a gyenge secondary meg a pass rush hiánya. Jövőre ha nem sérülnek le a kulcsjátékosok, meg sem állunk a superbowl-ig

  • Jarred

    Hát szerintem Watson egyelőre még csak a második legjobb dolog a Texans történelmében(khm Watt khm) de ha így folytatja egy nap odaérhet az első helyre. Amit írtál abban van igazság, de szerintem megvan Watsonban a győztes mentalitás. A Seahawks mérkőzést nem láttam(tudom, az év egyik legjobb meccséről maradtam le) de a Patriots ellen nem rajta múlott a győzelem. Ő megtette a maga feladatát, többet is mint amit el lehetett várni tőle, de a védelem nem tudta megállítani Bradyt az utolsó percekben. A TD után pedig valami fél perce lehetett egy időkéréssel(azt is sikerült rosszul kihasználni) így Hail Mary kellett, ami azért nem válik be mindig. Az a meccs nem az ő hibája volt. Sőt szerintem ha lett volna úgy 1 perce, és jól használják ki az időkérést, akkor a mezőnygól simán meglett volna. Benne volt az az akkori játékában.

  • Jarred

    Hát hatalmas meccs lehetett az a Seahawks-Texans, sajnálom hogy nem láttam. Egy kérdésem lenne olyanhoz aki látta a meccset. A Seahawks támadófal megjavult, és azért tudott Wilson ilyen számokat hozni, vagy megint minden passznál fogócskát kellett játszani 2-3 védővel?

  • Jarred

    Általában én azt szoktam mondani, hogy türelmesnek kell lenni az edzőkkel, mert idő kell a csodákhoz,(legalább két év, de általában több) de Jackson kapcsán egyet kell értenem. Két év alatt semmit nem tudott összehozni, és ugyanott állnak mint két éve, ha nem lejjebb.

  • chester

    Én meg pont azt látom, hogy a győztes mentalitást hozza, mert Savage-dzsel a győzelemre sem lett volna esély egyik meccsen sem.

  • chester

    Folyamatosan fejlődik, de nem véletlenül akarnak egy veterán LT-t a csapatba.

  • rowi

    sztem passzhoz egész életképes, de már az volt múlt héten is. abszolút skálán ez egy jó közepes szintet jelent, vay még annál is egy kicsit jobbat, a csapat saját skáláján meg csodálatost. cserében a futásblokkolás, mint olyan megszűnt létezni. de ezzel már együtt tudok élni, sőt.:)

  • acsdav2

    Azért nem volt esély Savage-dzsel, mert sokkal jobb játékos Watson. Ennek nincs köze a győztes mentalitáshoz.

  • acsdav2

    1.De ha belegondolsz, Watt miatt csak a népszerűsége nőtt a csapatnak. Ő nem tudott meccseket nyerni, Watson már most nyert olyan meccset védelem nélkül, amit Savage biztos nem.
    2. A Pats ellen volt egy csúnya labda eladása amit Gilmore 12 yardosig visszahordott és Brady rögtön TD passzt adott utána. De engem nem is az zavart, hanem amikor 2:30-al a vége előtt a new england 20-asán 2&3 volt és nem tudták összehozni a first downt (habár csak futást hívtak), ami szerintem fontos lett volna, mert én úgy érzem nem lehetett volna, akkor megbízni a védelemben, hogy megállítsa Bradyt.

  • acsdav2

    Engem nem vigasztal, hogy végre van offense, ha nincs védelem. :( Valóban nem úszott el, de innentől kezdve piszkosul nehéz lesz. Legyen igazad a jövővel kapcsolatban!

  • acsdav2

    A védelem az tényleg előrelépett, de ahhoz nem tudom mennyi köze van Hue Jacksonnak. A támadók viszont úgy borzasztók ahogy vannak.

  • Debreceni József

    Az biztos hogy nehéz lesz, főleg ha a Jaguars tartja a jó formáját illetve a mi def-ünk nem szedi össze magát. Bár én bízok Bortles-ben 😂 a Titans és a Colts nem hiszem hogy beleszólnak idén a csoportelsőségbe.

  • Jarred

    Szerintem Watt is tudott meccseket nyerni, de ezen nem fogunk összeveszni.

    Az INT tényleg csúnya volt, de újonc még, és újonc hiba volt az is. Ha ez kellett hozzá, hogy megtanulja ilyet nem lehet dobni, akkor végülis megérte. A végén már nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik végig futójáték volt, ahogy írtad is. Hogy abból nem first down az nem az irányító hibája, mert ő itt semmit nem tudott csinálni. Rossz volt a blokkalás és/vagy a playhívás.

  • Jarred

    Nagyszerű. Akkor ilyen fejlődés mellett év végére akár meg is lehet a top10.

  • FitzMagic

    Én nem igazán bíztam benne korábban, de szerintem eddig pont igazolta, hogy győztes. A bajnok ellen is baromi jó volt, a meccs végén végképp, csak bradynek maradt 2 perce, az már nem rajta múlott. A Hawks védelem ellen pedig a csillagászati számok mellett megint hatalmasat játszott, több ízben fordított a végén, Wilson INT-je után még ő maga futott egy kulcs first downt, a többihez meg sok köze nem volt. Ezt a meccset ő amennyire lehetett megnyerte, csak az eddig erős védelem most teljes káosz volt, és nyert helyzetből is ki tudtak kapni.

  • acsdav2

    1. Persze volt meccs, amit Watt nagyszerű teljesítménye mellett nyertek meg, csak arra akartam utalni, hogy mennyivel nagyobb mértékben befolyásolja az eredményt egy nagyszerű QB illetve DE teljesítmény.
    2.Érdekes kérdés, hogy vajon az irányítónak mekkora szava van ilyenkor. Megkérdezik-e tőle, hogy vállalod-e a passzt vagy inkább megbízol a futóban és falban. Ha ezt nézem valóban nem mondhatom azt, hogy ott neki kellett volna megoldania, mert lehet O’Brien döntött.

  • acsdav2

    Az a gond, hogy Bortles tudja, hogy meccset csak ő veszíthet el és ennek megfelelőn játszik. Sajnos nem rajta fog múlni a dolog. A Titanst miért nem gondolod esélyesnek? Tény, hogy valamiért visszaestek tavalyhoz képest, de a kötelezőket hozzák. Ne feledd, a Jaguarst ők idegenben verték. Én jelenleg őket is ugyanolyan esélyesnek tartom.

  • acsdav2

    A Pats ellen én úgy gondolom, hogy nem szabadott volna visszaadni a labdát Bradynek vagy legalábbis jóval kevesebb idővel, mert nem az volt a meccsképe, hogy a védelem tudja őt tartani. Ezt már lentebb is írtam valakinek, hogy nem tudni kinek a döntése volt, hogy nem mertek passzolni és csak futás volt. A Seahwaks ellen azért volt 2 csúnya labda eladása, az egyik ráadásul pick6. Én nekem amiatt vannak kétségeim, hogy ő ezt az egészet, hogyan dolgozza fel magában,hogy jól játszott, pár hibával mégis kikaptak. Annak örül, hogy 4 TD-t dobott vagy bosszús amiatt,hogy 7 pontot az ellenfél az ő hibájából szerzett, (ami nélkül nyerhettek volna)?

  • Jarred

    Biztos, hogy az edző hívta be azt a playt. Egy újoncnak nem engednék meg, hogy playt hívjon a harmadik meccsén. Ahhoz nagyon sok tapasztalat kell, és néha még az sem elég. A Packersnél sem Rodgers döntött a playekről, hiába tudta, hogy baromság amit az edző behívott.

  • FitzMagic

    Hogy hogy dolgozza föl, az tényleg jó kérdés, remélhetőleg jól. A visszajelzések egész biztos nagyon pozitívak mind a csapat, mind a szurkolók részéről.

  • Debreceni József

    A Titans a kövi meccseket fogja elbukni: Baltimore/Pittsburgh/Houston/Arizona/Rams. Ergo hoz még 4 meccset. 9-9 a vége. A Jags hozza a bengals/chargers/cleveland/colts/49ers/titans meccset. 10-6 a vége. A Texans bukik a Rams és a Pittsburgh ellen, a többit hozni fogja (igen, a ravens és a Jags is makkot kap otthon). 10-6 itt is. A Colts-ot meg hagyjuk.

  • acsdav2

    1.Na várj. A Titansnél kihoztad a 8-8-at, úgyhogy megverik a Jagset, viszont a Jags megveri a Titanst és úgy lesz 10-6. Itt ellentmondás van.
    2. Láttál te Ravens meccset idén? :D Nem ajánlom, annyira borzasztó a támadósor. Ráadásul Flacco se biztos, hogy lesz. Szinte biztos, hogy a Titans nyer. Arizonaban nem tudom lesz-e Palmer, de ha lesz is biztos, hogy nem lesz még jó formában. Én azt is megadnám nekik. A 9-7-et nehezen tudom elképzelni, hogy nem jön össze nekik.
    3. Én nem hiszem, hogy az otthoni sima vereség után idegenben az utolsó fordulóban, megverik a Titanst viszont a Cardinalst nekik is megadnám, tekintve, hogy ők korábban játszanak velük. Palmer akkor pont a határon lesz és nem hiszem, hogy összeakarják törni a félelmetes Jags védőfallal.
    4. Én azt se tartom kizártnak, hogy mind a 3 csapat azonos mérleggel zár.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás