Connect with us

Hír

Von Miller: OBJ-nek kéne a legjobban fizetett játékosnak lennie

Bár a 2017-es szezon számára már véget ért, továbbra is téma marad Odell Beckham Jr. Ahogy arról már írtunk korábban, Beckham számára lassan eljön a hosszabbítás ideje, amivel vélhetően a legjobban fizetett elkapója válhat belőle – már ha a Giants nem rak rá franchise taget. Von Miller szerint azonban ennél többet is érdemelhetne.

 

 

Mivel a Denver Broncos a Giants csapatával mérkőzik meg, ezért kihasználták az újságírók, hogy a klasszis elkapóról faggassák Von Millert.

 

Odellnek az NFL legjobban fizetett játékosának kell lennie, poszttól függetlenül, mert ő egy olyasfajta játékos, aki ezt megérdemelné. Egymaga olyan pluszt adott nem csak a Giantsnek, de az egész ligának is, amire rég nem volt példa a ligában. Ő tipikusan az a játékos, akit évszázadonként egyszer látni a pályán, ezt pedig illene meghonorálni, akkor is ha “csak” egy elkapó. Nincs az az isten, hogy ne a régi formájában térne vissza miután felépül, hiszen elképesztő képességekkel van megáldva. Ha valakibe megéri hosszú távon invesztálni, az ő. Beszélgettem vele erről és a sérüléséről egyaránt, mondtam neki, hogy minden játékos életében előfordul a komoly sérülés, de ez ne szabjon gátat a terveinek. Ereje teljében fog visszatérni, én mondom nektek!

 

Miller sem kivétel a sérülések terén, 2013 decemberében keresztszalag-szakadást szenvedett, szóval pontosan tudja, milyen egy komoly sérülésből újra a liga elitjébe verekednie magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!