Connect with us

Hír

Winston játszani fog

Bár a Cardinals elleni meccsen megsérült és úgy tűnt, hogy akár meccset is ki kell hagynia, végül már most vasárnap pályára lép Jameis Winston.

 

A Bucs idei éve nem alakult eddig valami fényesen: az első heti Jaguars elleni meccsüket el kellett tolni, ami talán meg is zavarta a csapatot, mert titkos esélyes létére mindössze 2-3-as mérleggel áll, ráadásul úgy, hogy nem is volt vészes a sorsolás (például még egyetlen csoportmeccset sem játszottak).

 

Winstonék e heti ellenfele a Buffalo Bills lesz, ami egy elképesztően durva védelmet rakott össze: igaz, a 12 sack nem valami sok, de mindössze két passzolt TD-t (1.) és 66,5-es passer ratinget (2.) engedtek a szezonban az ellenfél irányítóinak. Egy ilyen egység ellen még jó, hogy nem Fitzpatricket küldik ki a pályára, aki bár nem volt rossz a múlt héten, de amikor tétje volt, már Jets-játékosként is szenvedett a Buffalo ellen (44 %-os pontosság, 181 yard, 2 TD, 3 INT akkor, amikor 10-5-ös mérleggel a rájátszásért mentek az utolsó héten), illetve Bills irányítókánt is pocsék volt, tehát neki instant szenvedés a Bills.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!