Connect with us

Hír

A Bills egyik nagy fegyvere visszatérhet

A Buffalo Bills mindenkit meglepett nagyszerű szezonkezdésével, de az elmúlt időszakban kicsit visszaesett a hatékonyságuk. Nem biztos, hogy párhuzam vonható a kettő dolog között, de pont azóta kezdtek el becsúszni a vereségek, hogy a csapat elsőszámú tight endje, Charles Clay kiesett. Hétvégén azonban visszatérhet ez pedig újra lökést adhat a csapatnak.

 

 

Clay amíg egészséges volt, addig 27 targetjéből 20-at elkapásra váltott, de igazából csak egyetlen drop fűződik a nevéhez, tehát kimondottan megbízható célpontnak számított Taylor számára. Ami még ennél is fontosabb, hogy mély célpontja tudott lenni a Bills támadójátékának, ugyanis elkapásainak majdnem 20%-a 20 yardon túl történt és 113 yardot termelt belőlük.

 

Sean McDermott Mike Rodaknak adott interjújában nem hiába mondta el, hogy mennyire várják a tight end visszatérését.

 

Tegnap már edzett, ez egy jó jel. A legfontosabb dolog a visszatéréskor, hogy egyik napról a másikra mennyire lesz terhelhető, ez pedig véleményen szerint jó irányba halad. Várjuk, hogy újra bevethető legyen.

 

Clay visszatérése azért is örömteli, mert sérülést szedett össze Zay Jones és Cordy Glenn is, előbbi nagy valószínűséggel nem játszik, utóbbi játéka pedig kérdéses. Ráadásul ha Clay visszatér, akkor összeállhat egy Clay-Benjamin torony is, ami nagy veszélyt jelenthet az ellenfelek számára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!