Connect with us

Hír

A Giantsnél kiadták: közelről figyeljék az egyetemi irányítókat

A New York Giants szezonja kvázi mehet a kukába az 1-7-es szezonkezdet után és a csapatnál elkezdhetnek a jövőre gondolni. Eli Manning hamarosan 37 éves lesz, nem sokáig lesz már az óriások irányítója és ugyan drafolták a harmadik körben Davis Webbet most áprilisban és az edzői stáb csak jókat mond róla, tehetségben közel sem számít kimagasló prospectnek.

 

 

A Giants jelenlegi állás szerint az 1/3-as picken választana a 2018-as NFL drafton, ami azt jelenti, hogy jó helyzetben lehetnek egy potenciális franchise irányító kiválasztásához, aki Eli Manning örököse lehet. A Giants tulajdonosai pedig kiadták a játékosmegfigyelőknek, hogy közelről elemezzék a top irányító prospecteket, tehát többek között Sam Darnoldot és Josh Rosent is.

 

Egyrészt bele lehet látni sokat is ebbe a lépésbe, viszont lehet semmit sem jelent. Ugyanis ha valaki ilyen magasan választ, nyilván alaposan utánajár az irányítóknak is, hiszen még ha nem is választják ki egyiküket sem, akkor is el lehet cserélni a picket és “meggazdagodni” belőle. Az viszont biztos, hogy meg kell találni Eli utódját és inkább előbb, mint utóbb kell erre sort keríteni. Erre pedig a mostaninál jobb lehetőségük aligha lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!