Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 10

Ha szerda, akkor újra jöhetnek a hét játékosai. Nézzük, kik voltak azok, akik a leginkább domináns teljesítményeket tudták felmutatni!

AFC

A hét támadója: Tom Brady

A Patriots egészen egyszerűen fogta magát és benyomta a “Super Bowl Win” elnevezésű gombot a gépezetükön, sok sikert azoknak, akik meg akarják állítani a Brady&Co-t. Tom Terrific ezzel pedig harmincadszor lett a hét támadójátékosa, ami természetesen a legtöbb valaha. Ez pedig az ötödik szezon (2007, 2009, 2011, 2012, 2017), amikor legalább háromszor nyerte el ezt a becses díjat. Ez szintén a legtöbb a liga történetében.

A hét védője: A.J. Bouye

Ezúttal nem a földöntúli formát mutató Ramsey, hanem a szintén kiválóan dolgozó társa, Bouye lett a hét védője, aki először örülhet ennek a címnek. Ezzel pedig a Jaguars már három védővel rendelkezik, akik el tudták hódítani ezt az elismerést (korábban: Rashenn Mathis és Jalen Ramsey).

A hét special teamere: Dion Lewis

Lewis nagyot robbantott a vasárnap esti rangadón, aminek meg is lett a gyümölcse: Julian Edelman 2014-es díja óta, ő az első Patrióta, aki visszahordó specialistaként nyerte el ezt a címet. Karrierje során pedig először szerepelhet a hét játékosai között.

NFC

A hét támadója: Cam Newton

Cam apró miszlikekre szedte a Dolphinst, nem e világi játékot produkált a MNF alatt, jogosan érdemelte ki az elismerést. Ez a címe pedig a kilencedik lesz karrierje során, ami egyben franchise rekordnak is tekinthető.

A hét védője: Adrian Clayborn

Egyértelmű volt, a Tyron Smith távollétét kihasználó és a dallasi falat a 6 sackjével hülyére alázó atlantai védő nyeri majd el az NFC legjobb védője elismerést. Ezzel ő lett az első Falcons defensive end 2011 óta, aki ezzel a címmel büszkélkedhet. Legutóbb John Abrahamnek sikerült ez a bravúr.

A hét special teamere: Greg Zuerlein

Greg The Leg is “out of his mind” focit tolt vasárnap a Texans ellen, bevert háromból három extra pontot, valamint négy mezőnygólt is értékesített, szintén tökéletes mutatóval. 2012 után idén is egy olyan évet tudhat magáénak, amikor legalább kétszer elnyerte a hét játékosa díjat. Ez a Rams színeiben csupán egyetlen másik játékosnak, Marsall Faulknak sikerült korábban (1999, 2000). Zuerlein egyébként ötödször tündökölhet a hét játékosai között karrierje során.

 

(A fun factekért köszönet Randall Liunak.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!