Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 12

Egy irányító, egy defensive end, egy punter, egy elkapó, egy linebacker és kicker. Ők lettek a tizenkettedik hét legjobbjai. Ha nem akartok találgatni, kik azok, akkor görgessetek!

 

AFC

A legjobb támadó: Philip Rivers

Rivers szó szerint darabjaira szedte a Cowboys védelmét, egy percig nem volt kérdés, melyik csapat/irányító a jobb, egyértelmű sikert vitt véghez a Chargers. A 434 passzolt yardja és a három TD-je pedig azt eredményezte, hogy nyolcadik alkalommal választották meg a hét játékosának, ezzel már csak két elismerés választja el LaDanian Tomlinsontól, aki vezeti a franchise-t ebben a kategóriában.

 

A legjobb védő: Cameron Heyward

Az Amerikai Főcsoport legdominánsabb védőteljesítményét a Steelers defensive endje mutatta be az elmúlt héten, teljesen foghatatlannak bizonyult a Packers ellen. Jutalma az lett, hogy idén másodjára választották meg a hét védőjének, ezzel pedig egy élő legandához, Troy Polamaluhoz csatlakozott, akinek szintén egy szezonon (2010) belül jött ez össze.

 

A legjobb specialteamer: Sam Koch

Koch vezette a Monday Night Football irányítóit passer ratingben, köszönhetően annak a csodás trükkös játéknak, amit egy punt helyet hívtak rá, hogy az offense tovább tudjon haladni. De nem csak a kezével, a lábával is ügyes volt, amiért karrierje második ilyen díját gyűjtheti be. Az első egybként még 2008-ban volt, ráadásul ő az egyetlen punter a Ravens történetében, akinek sikerült ez a bravúr.

 

NFC

A legjobb támadó: Julio Jones

“Ki más?”, kérdezhetnénk. A PFF egyenesen 99,9-es grade-et adott neki, elkapónak soha nem adtak még ilyen magas értékelést. A tökéletes meccset hozta a bucs ellen, ahol egymaga falta fel élve a konkrét Tampa védelmet, 12 elkapásból 253 yardot és két touchdownt ért el. A 2015-ös szezon kezdete óta ez a negyedik ilyen elismerés, mellyel egyedüliként áll az elkapók között.

 

A legjobb védő: Luke Kuechly 

Ha egészséges ez az ember, akkor nincs olyan a Földön, aki meg tudná állítani. Ezt bzonyította a Jets ellen is, ahol élete első fumble return TD-jét jegyezte. Az elismerés nem maradt el, ő lett az NFC legjobb védőjátékos a tizenkettedik fordulóban. Ötödik ilyen díjával pedig nem mást, mint Julius Pepperst hagyta le, aki négy elismeréssel büszkélkedhet. Ezentúl már Kuehly a franchise legeredményesebb védője, ha csak ezt a kategóriát nézzük.

 

A legjobb specialteamer: Phil Dawson

Rúgók vitték a prímet az előző héten, az AFC-ben egy punter, az NFC-ben pedig egy kicker lett a legjobb. Dawson volt a hős a Jacksonville elleni találkozón, ahol az utolsó másodperces 57 yardos mezőnygóljával “ellopta” a győzelmet és a show-t is. Ezzel a díjjal pedig már három csapat (Browns, 49ers, Cardinals) színeiben is sikerült kiérdemelnie az elismerést, hogy ő legyen a hét special teamere. Ugyanez csak Matt Bryantnek jött össze korábban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!