Connect with us

Érdekességek

A Raiders régen látott negatív csúcsot állított fel

Azt lassan már elkönyvelhetjük, hogy a Raiders a szezon egyik legnagyobb csalódását szolgáltatja. Sokan kirobbanó fejlődést és akár főcsoportdöntőt vártak a csapattól, de a csapat szurkolói lassan a rájátszásnak is örülhetnek. Nehéz megmondani, hogy mi a baj a csapatnál, mert se a Carr vezette offense, se a Mack vezette defense nem muzsikál ligaelit szinten. A több probléma talán továbbra is a védelemmel van, ahol Mack kivételével nincs kiemelkedő teljesítmény.

 

 

Így fordulhatott elő az a szégyen a csapattal, hogy egy 1950 óta nem látott negatív rekordot produkáltak. Történetesen azt, hogy az első nyolc mérkőzés egyikén sem szereztek interceptiont. Ez jól megmutatja, hogy mi az egység egyik legnagyobb baja. Nincs egyetlen igazi playmaker sem a defense-ben Macken kivül, de a secondary különösen gyalázatos.

 

A cornerback sor teljesen reménytelen, T.J Carrie mutatói a legjobbak a csapatból, de jól megmutatja a képességeket, hogy Carrie a teljesítményével nem fér be a liga legjobb 70 cornerbackjébe. Szóval nem hogy az összes csapat kezdő cornere jobb, mint a Raiders legjobb embere, de még a cserék közül is páran megelőzik. Carrie minden nyolcadik cover snapjében elkapást enged, a többiek pedig ennél rosszabbak. Csak még egy érdekes statisztika. A Raiders jelenleg öt CB-et alkalmaz, akik legalább 50 sanpet a pályán voltak. Közülük mindenki legalább 94-es passer ratinget enged az ellenfél irányítóinak, de David Amerson például majdnem tökéletes, 156.3-as passer ratingel dolgozik. Az lenne a csoda, ha leszedtek volna egy labdát.

 

A safety sorban kicsit jobb a helyzet, de nem rózsás. Coverage feladatokban Reggie Nelson és Karl Joseph is viszonylag jól teljesít, bár náluk meg az nem mutat jól, hogy az engedett yardjaiknak fele az elkapás után született, szóval vagy nem voltak az elkapás közelében vagy nem tudták rögtön megcsinálni a tackle-t.

 

Összességében tehát megmutatkozik, hogy nem hiába sikerült ez a negatív bravúr a Raidersnek. Kitől várja az ember az interceptionöket, ha nem a secondarytől? De amíg ennyire rossz az egység addig álmodni sem lehet ilyesmiről. Pedig egy interceptiont még megpattanó labdából is lehet szerezni. Ahogy mondani szokták, jó egységnek (csapatnak) szerencséje is van. Vonjuk le a következtetést.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!