Connect with us

Hír

Andy Reid: Az irányító felelőssége, hogy a támadók elkapják a ritmust

A Kansas City Chiefs nagyszerű start után hullámvölgybe került, ugyanis az elmúlt öt mérkőzésükből négyet is elvesztettek. Így a pár hete hallható hangok, miszerint Alex Smith MVP is lehet, a ló túlsó oldalára kerültek, ugyanis jelenleg már olyan felvetést is lehet hallani, hogy érdemes lenne Patrick Mahomest bedobni.

 

 

Ez több kérdést is felvet, de mindenképp érdemes azon elgondolkozni, hogy milyen érdekes állatfaj a szurkoló, aki 3 hete még MVP-nek kiáltotta ki a Chiefs irányítóját, jelenleg meg akár a padra is ültetné. Mi nem bocsátkozunk ilyen elhamarkodott kijelentésekbe, ahogy véleményem szerint a csapat vezetőedzője Andy Reid sem. Reid a Giants elleni szégyenteljes vereség után beszélt az irányítószituációról amivel nem volt megelégedve, de a váltáson nem gondolkozik.

 

Az irányító felelőssége hogy ritmusba hozza az offense-t. Ő mozgatja a szálakat és ő mondja meg, mit csinálhatnál jobban. Ennek ellenére az én felelősségem sem megkerülhető. Én bocsátom az irányító rendelkezésére a megfelelő embereke és én gondolom ki a taktikát. Év elején nagyszerűen ment minden, tökéletesen mozgott az offense, csak vissza kell térnünk erre az útra.

 

Reid szavai sokat nem árulnak el, de talán annyit igen, hogy egyelőre nem szeretné Mahomest bedobni a sűrűjébe, hanem továbbra is szeretné ha Smith folytatná az év elején kikövezett utat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!