Connect with us

Érdekességek

Antonio Brown minden idők legjobb elkapószámait hozhatja

Korábban írtuk, hogy Antonio Brown jobb számokat hoz az utóbbi öt évben, mint a legendás Jerry Rice. Most azonban hivatalosan is övé lehet a statisztikailag legjobb öt éves időszak, amit jelenleg a korábbi extraklasszis Marvin Harrison tart.

 

A Colts legendája 1999 és 2003 között 563 elkapásból 7594 yardot termelt, ami a legtöbb valaha, még Jerry Rice számainál is jobb. Persze nem lehet ilyen direkt módon összehasonlítani a játékosokat, hisz egy mélységi célpont például értelemszerűen kevesebb elkapásból szerzi a yardjait, mint például egy slot elkapó, nagyon sok múlik a játékstíluson. Ettől függetlenül, ha csak a számokat nézzük, akkor Antonio Brown lenyomhatja akár már most vasárnap Harrisont, ugyanis csak két elkapásra és 84 yardra van tőle.

 

Azonban egy valamiben biztos, hogy Brown sem Harrisont, sem pedig Jerry Rice-t nem nyomja le idén: mégpedig a TD-k számában. Rice a legjobb évei alatt 61 hatpontost szerzett, Harrison pedig 62-t (egyébként ez jól mutatja, mekkora májer is volt a Colts legendája), Brown viszont “csak” 51-nél jár.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!