Connect with us

Hír

Bennett: Lesz*rom a fájdalmat, nyomjuk!

Martellus Bennett pályára lépett az éjjel a New England Patriots színeiben, amivel végleg elásta magát a szurkolók szemében. A Green Bay Packers pedig tovább folytatja hadjáratát a pénze után, amit teljes joggal tehet meg.

 

 

Aki esetleg lemaradt volna, bővebben ITT foglalkoztunk az üggyel, így csak röviden összefoglaljuk a történteket. Bennett arra panaszkodott, hogy vállfájdalmai vannak, és meg akarja műttetni sérült testrészét, de a Packers ahelyett, hogy IR-re tette volna, inkább kivágta a játékost. Sokak szerint azonban annyiról van szó, hogy Aaron Rodgers sérülése után nem akart a Packersben játszani az – elvileg – utolsó szezonjában, aminek a cserehatáridő előtt három nappal adott hangot. Ezt erősíti az éjjeli pályára lépése is, valamint az, hogy semmilyen vállvédőd (hámot) nem viselt, amit ilyen súlyos vállproblémánál a minimum azért, hogy ne sz*rd össze magad a fájdalomtól. Természetesen az érintettet megkérdezték a mérkőzést követően, hogy most akkor mi a helyzet.

 

Múlt héten még azt hittem, hogy IR-re megyek, helyette egy új csapatban léptem pályára. Nagyon örülök, hogy Bill Belichick megadta nekem ezt a lehetőséget. A történtek után felspanoltam magam, és bosszúra szomjazok. Szóval lesz*rom a fájdalmat, nyomjuk!

– mondta a tight end.

 

Bennettnek egyetlen mentsége van, hogy a waivelést követően a többi csapatra volt bízva a sorsa, így az, hogy pont a Patriotshoz került, az pusztán a többi csapat “hibája” volt. Vagy mégsem? Bennettről ugyanis a kivágást követően elterjedt a hír, hogy rotátorköpeny-szakadása van, valamint ő maga is elmondta, hogy óriási fájdalmai vannak, és kés alá szeretne feküdni. Valószínűleg ez az összes csapat fülébe is eljutott, de mi van, ha a Patriots nem ezt, hanem az igaz információt kapta, hogy Bennett válla mégsem vállalhatatlan (de rossz)? Ez persze csak teória, de nem megalapozatlan mint látjuk.

 

 

A Packers már túllépett Bennett dívaságán, őket most csak az a cél mozgatja, hogy visszakapják a kifizetett bónuszokat a 30 éves tight endtől. A szerződés szerint $6,3 milliót kapott aláírási bónuszként, így a 7 lejátszott meccse miatt nagyjából $5,4 milliót visszakérhet a Packers. Ezt annak ellenére is megteheti, hogy Bennett játszik, ugyanis az egész ügy azon múlik, hogy Bennett sérülése mikor keletkezett. Ha már akkor fájdalmai voltak amikor aláírt a Packershöz, és azt nem jelentette, akkor bizony visszakérhetik a le nem játszott meccsekért járó pénzt. A szabály arról szól, hogy ha a játékos nem jelenti a sérülést, az új csapatának orvosi vizsgálata pedig más eredményeket mond, mint a régi csapatáé, akkor a pénz visszakérhető.

 

Bár Ted Thompsonékat is elő lehet venni, hogy nem vettek észre egy ilyen komoly sérülés jeleit, ők végig azt állították, hogy nem tudtak semmilyen vállsérülésről, ami egyre inkább hihető történet a dolgok előrehaladtával. Wisconsinban ezzel új közellenség született, de vélhetően jogi útra terelik az egészet, mert aligha hisszük, hogy Bennett simán visszafizeti a pénzt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!