Connect with us

Érdekességek

Brady kryptonitja: a denveri magaslati levegő

Tom Brady és a Patriots vasárnap esti rangadót játszik a héten és utaznak Denverbe, a Broncos otthonába. A Patriots a sima favorit, hiszen 6-2-vel állnak, míg a Broncos 3-5-tel és Brock Osweiler kezd a csapatban. Sima ügy, nem?

 

Csakhogy Brady nagyon utál Denverbe utazni. Ez az egyetlen város (legalább két meccs lejátszása mellett), ahol negatív a mérlege, mindössze 3-szor tudott itt diadalmaskodni 10 mérkőzésből (rájátszást is ideértve), ez egy 30%-os győzelmi mutató csupán, míg ha az összes többi helyszínt egyben nézzük, akkor a valaha volt legjobb irányító 79%-ban győzelmet arat (211-56). Ráadásul a 83.1-es denveri passer ratingje 13.3 ponttal alacsonyabb, mint a karrier átlaga.

 

 

Ezen felül tegyük hozzá, hogy 2011 óta senki sem sackelte annyiszor Bradyt, mint Von Miller. Miller és Cameron Wake is 7,5 zsákolást tud felmutatni ez idő alatt a Patriots irányítóján, de míg Wake 14 meccs alatt érte ezt el, addig Millernek 8 összecsapás is elég volt.

 

Ettől még persze toronymagas esélyes a Patriots, hiszen a Broncos nincs jó formában, legutóbb 51 pontot kaptak az Eaglestől. Az mondjuk igaz, hogy az Eaglesből jelenleg nehezebb felkészülni, mint a Patriotsból és a NoFlyZone az utóbbi időben elég jól tudta semlegesíteni Bradyt és a Patriotsot, szóval bármi megtörténhet a labda ezen oldalán. Az mondjuk jó kérdés, hogyan fog az Osweiler vezette támadósor pontokat felpakolni a táblára…

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!