Connect with us

Hír

Burfict: Verjen meg minket Bortles, ha tud

Vontaze Burfict állítólag tudja a receptet, hogyan kell megállítani a Jaguars támadósorát. Mondjuk nem nagy ördöngősség elméletben, hiszen annyit kell csupán tenni, hogy megállítják a futást és kiveszik Fournette-et a játékból.  Erre is fog koncentrálni a Bengals és szeretnék hagyni, hogy Bortles passzoljon, hiszen ezzel nyert ügyük lehet.

 

Nem fogjuk hagyni, hogy a futójátékkal megverjenek minket. Inkább engedni fogjuk Blake-nek, hogy passzoljon… A meccsvideók magukért beszélnek, Fournette meg tud verni, de nem hiszem, hogy Bortles is képes erre. Szeretnénk az ő kezébe adni a stafétát és kikényszeríteni, hogy ő verjen meg minket. Ha tud.

 

 

Nem találta fel a spanyolviaszt Burfict, nyilvánvalóan a Jaguars is arra épít, hogy Fournette majd átrohan mindenkin. Mindössze hat profi meccse van az újoncnak, de 130 futásból 596 yardja és 6 TD-je van, utóbbival holtversenyben vezeti a ligát.

 

Nem becsülhetjük alul ezt a futót a héten. Sok mindenre képes és mind a 11 játékosunkat a labda köré kell összpontosítanunk és levinnünk őt a földre.

 

Tizenegy játékos talán sok lesz a boxba, de nem lenne meglepő, ha a legtöbb snap során 7-8 emberes boxokkal találná szemben magát Fournette.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!