Connect with us

Hír

Campbell közel lehet a sack rekordhoz, de ez őt nem érdekli

Amikor a szabadügynökpiacon a Jaguars megszerezte Calais Campbellt többen is fogtuk a fejünket, hogy egy újabb játékos tűnik majd el a Jaguars süllyesztőjében. Furcsa mód azonban a Jaguars végre beérni látszik, Campbell pedig az egyik legnagyobb free agency igazolásnak bizonyult.

 

 

A kiváló védőfal játékos a Jaguars rendszerében még posztot is kénytelen volt váltani, de úgy tűni, hogy ez a javára vált inkább. Campbell ugyanis a szezon felnél 11 sacknél jár, amit ha hasonló ütemben tud folytatni akkor 22 egységgel zárhatja az évet. Michael Strahan rekordja pedig 22.5 sack, ami egy kis szerencsével meg is lehet. Őt azonban ez nem érdekli, mert nagyobb célokról álmodik a PFT információi szerint.

 

Én mindig azon vagyok, hogy megnyerjük a következő mérkőzést. Ha közel leszek a rekordhoz a végéhez közeledve, akkor meglátjuk mi lesz, de én csak a különbséget akarom jelenteni egy szoros mérkőzésen.

 

Kicsit talán furcsa, hogy a sok kiváló outside linebacker az elmúlt szezonokban mind csak megközelíteni tudta a rekordot, de végül egyiküknek sem volt reális esélye rá, most pedig itt van egy csapatot és posztot váltó játékos, akinek még nagyobb esélye lehet náluk is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!